Solkysten
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - Juni 2015
Sommer i luksus
Nikki Beach Marbella har nu startet sin 12. sommersæson, og det trækker kendis’er fra hele verden til byen. Den eksklusive klub genåbnede sidste år efter en omfattende renovering og udvidelse, der bl.a. har resulteret i et nyt, stilfyldt pool-område.
Næsten uanset hvor på kloden, man befinder sig, kan man finde en Nikki Beach Club, og afdelingen i Marbella var den første af de tre, der findes i Spanien. De to andre ligger hhv. på Mallorca og Ibiza.
Konceptet er ren og skær glamour. Du slænger dig på de skønneste, hvide solsenge og nyder en cocktail i den ottekantede bar eller på terrassen, hvor du har den flotteste udsigt over en af Marbellas bedste strande. Det er kort sagt stedet, uanset om du vil slappe af ved pool’en eller feste til den lyse morgen. Når sulten indfinder sig,  er der masser af vælge imellem på menukortet i den udendørs restaurant: lette salater, langtidsstegt frilandskylling og selvfølgelig et udvalg friske fisk. I juli og august er restauranten åben fra torsdag til lørdag.
Sommeren igennem er der masser af arrangementer på programmet, så gæsterne bliver underholdt hele dagen. Det startede med det traditionelle “White Party”, der altid indleder sæsonen, og der sluttes af den 4. oktober med “Red Party”. Man skal heller ikke gå glip af Yacht Party og det venezianske karneval. Hele
programmet og meget mere kan ses på www.nikkibeach.com
Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal