Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
SOLKYSTEN - Juni 2015
Dansk serviceniveau giver succes i Spanien
Den danskejede møbelkæde Loft & Roomers har fået stor succes i Spanien og ifølge forretningens daglige leder Kenth Boutrup ligger nøglen i serviceniveauet
I 2012 åbnede Loft & Roomers deres første møbelforretning i Marbella i Spanien. Siden er det gået stærkt, og den ene butik blev hurtigt til en kæde, da endnu en forretning åbnede i Mijas i november 2013. Der er i øjeblikket tale om yderligere udvidelse med flere butikker i nærmeste fremtid og hos Loft & Roomers kender man grunden til den flyvende start.

“Det handler om det rette udvalg og den rette service”, lyder det fra Kenth Boutrup fra Loft & Roomers, da vi interviewede ham. “Vi lagerfører 90-95 pct. af hele vores sortiment - og for senge er det 100 pct., så vi kan levere hurtigere end vores konkurrenter. Vi ved, at vores kunder godt vil vente 14 dage på en ny sofa, men en ny seng - den skal man som regel bruge med det samme.” Og han fortsætter: “Det er vores filosofi, at det skal gå hurtigt fra vores kunder har bestemt sig, til de nye møbler står i deres hjem. Mange af vores konkurrenter har meget lang leveringstid, men p.g.a. vores tætte samarbejde med vores leverandør, Actona i Holstebro, har vi mulighed for at forkorte leveringstiden væsentligt. Det er en service, man har taget rigtigt godt imod i Spanien.”

Vestjyske rødder
Loft & Roomers er ejet af familien Dahl Jepsen fra Holstebro, og man har helt fra starten lagt vægt på de vestjyske rødder, når det kommer til servicen. Flere af medarbejderne i de to forretninger er headhuntet fra den danske møbelbranche bl.a. på grund af deres særlige tilgang til kunderne, siger Kenth Boutrup.  “Når folk træder ind i en af vores butikker, er det vigtigt at de - udover at blive fristet selvfølgelig - oplever, at vi tager godt imod dem og guider dem hele vejen igennem processen. Og den oplevelse skal gerne fortsætte, efter de forlader butikken.” Derfor har Loft & Roomers indført en ordning om, at hvis leveringsadressen er indenfor 100 km og kunden har købt for mere end 500 euro - er levering, samling og opstilling af møblerne gratis. “Det er især en ordning som tiltaler vores nordiske kunder, som ikke er i landet så tit og derfor sætter pris på, at vi ordner det hele for dem”, beretter Kenth.

For at give kunderne den optimale oplevelse, har Loft & Roomers udover deres gode leveringsordninger stærk fokus på konstant at forkorte leveringstiden. “I øjeblikket leverer vi 80 pct. af vores ordrer på under tre hverdage. Det er en leveringstid, der dels er uvant for branchen og dels giver anledning til overraskede miner hos kunderne”, griner Kenth og fortsætter: ”Men det kan godt blive bedre endnu. Vores fortsatte succes er betinget af, at vi hele tiden forbedrer alle dele af vores koncept også leveringstiden.”

Særlige hensyn
Loft & Roomers er ikke kun for spanierne. Tværtimod gør man meget for også at være relevante for det nordiske publikum. “Vi sælger nordisk indretning - det er stilen. Derfor har vi også rigtig mange skandinaviske kunder - og dem skal vi også kunne tilgodese. Derfor vi har danske sælgere ved telefonen og tasterne når kunder henvender sig via vores webshop, så de ikke mærker forskel på om vi er placeret i Trige eller i Marbella”, fortæller Kenth.

Som en ny del af sortimentet tilbyder Loft & Roomers totalløsninger. Det vil sige, at forretningen kan indrette hele din bolig, som det passer dig. “Vi forhandler alt til hjemmet, undtagen elektronik, så vi er leveringsdygtige i det meste. Men det kan godt tage noget tid at beslutte sig, netop fordi udvalget er så stort”, fortæller Kenth Boutrup og fortsætter: “Vi ved, at mange af vores skandinaviske kunder, kun er i Spanien på helligdage og i ferier - og hvis man gerne vil forbi butikken et par gange før man beslutter sig, så kan tiden hurtigt flyve. Derfor holder vi også åbent f.eks. i påsken - så vi står klar, når vores skandinaviske kunder har tiden.”

Det er ikke kun i helligdagene at der er ekstra gang i Loft & Roomers butikker. “Normalt har vi åbent fra 10.00 til 20.00 mandag til lørdag og det har vi valgt for kundernes skyld. Vi tror overordnet på, at det handler om at være klar, når kunderne er det, hvilket bl.a. udmønter sig i længere åbningstider”, fortæller Kenth.

www.loftroomers.com

 
Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal