Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
SOLKYSTEN - Juni 2015
Et stykke af Asien
Claude Bali er netop vendt hjem efter en seks måneders rejse til Bali, og med sig har han et væld af kunsthåndværk og møbler, som nu skal sælges i hans butik Deco-Home på Mijas-vejen.
Det er eksotiske og unikke sager som f.eks. balinesiske paraplyer, keramiske fade, vaser, spejle, statuer, enestående møbler i teaktræ, lavasten-statuer af Buddha og Ganesha, springvand til patioen. Butikken er en Aladins hule af kunstskatte til den, som holder af Østens mystik og farver.

Deco-Home har eksisteret siden 2004, og Claude rejser årligt til Asien, hvor han selv kører rundt til sine lokale forhandlere på sin scooter og køber produkterne. Alt købes gennem Fair Trade princippet af lokale håndværkere, og pengene går ubeskåret til dem. Derfor kan det også købes med god samvittighed overfor både arbejderne og for miljøet, som der også tages hensyn til gennem Fair Trade.

Det lægger Claude meget vægt på i en tid, hvor alting globaliseres og produceres på større fabrikker. Men hos Deco-Home finder du ikke to ens stykker og udvalget varierer fra små ting til en kæmpestor i stenelefant i fuld størrelse.

i Deco-Home ligger på Ctra. de Mijas mellem Fuengirola og Mijas Pueblo
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal