Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
SOLKYSTEN - November 2010
Valget er dit
Kærlighedens genopbygning. En krise i dit parforhold er heldigvis også en mulighed for vækst.
Hvis en af jer reagerer på en utålelig situation og på de problemer, der sikkert er fejet ind under gulvtæppet, gamle skænderier, utroskab, stort alkoholforbrug eller uansvarlighed med økonomi er tegn, der burde få alarmklokkerne til at ringe.
Der er noget i vejen, og det første der vil være en rigtig god ide at få afklaret hvad problemet er.
Ofte er vi ikke særlig gode til at få sat de ord på hvad der er den egentlig årsag til skænderierne enten fordi vi ikke kan eller ikke vil sige det direkte.

For eksempel en konstant brokken over pengemangel fra os kvinder kan være en måde at fortælle at vi har mistet respekten for vores mand. Beklagelser over alkoholforbruget eller andre vaner, kan budskabet være det samme. En kvinde der brokker sig dagen lang, sørger ofte over at hun ikke er i stand til at respekter sin mand. Desværre holder alt vores klagesang en anstændig opførsel på lang afstand.

Kritik og nedvurdering af os kvinder er mandens måde at fortælle på, at den dybe kontakt er forsvundet imellem os som elskende. Han føler sig ofte ikke accepteret eller forstået, men ensom og forladt. Han savner nærhed og varme, men kommer i stedet til at skubbe sin kvinde endnu længere væk med sin opførsel.

Der er ikke meget forskel hos os i forhold til at såre og svigt os selv på i forhold til det vi virkelig ønsker.
Når du opdager krisetegn hos dig og din partner, så prøv at kigge igennem det ydre for at få øje på det grundlæggende problem.

Hvilken behov prøver din partner at få dækket, når han opfører sig dumt, og hvordan forværrer du situationen med din egen reaktion?

Hold op med at brokke dig og find ud af hvorfor din partner er utilfreds med dig. Hvad mangler din partner følelesmæssigt?
Lytter du nok og roser du nogen sinde?

Eller er du bare altid utilfreds og endda nogle helt urimelig?
Måske syntes du at det er total urimeligt og så længe at forholdet er sådan vil du ihvertfald ikke være den der igen skal give dig så længe det er sådan så må han/hun selv......

Her har vi en blindgyde – og nu kan du vælge at afvikle, udvikle dit kærlighedsforhold.
Valget er dit, det er kun dig det kan se mulighederne som kan gøre noget. Som de sige så smukt i bibelen “salig er de enfoldige” Nok om det. Men for at vende tilbage til hvad der sker imellem jer. Måske er der ikke været lyttet til de tiltage der er kommer tidligere fra din partner . Lige meget hvad så er her en ny mulighed for at komme videre og få hinanden til at blomstre igen, så længe I er på talefod er det ikke for sent. Du har sikkert allerede fortalt hvad du har brug for .... men har du også nævnt hvad du vil give til gengæld?

Hvordan forstiller du dig at du kan støtte din partners behov for at føle sig elsket, respekteret og tryg?
Husk at hold jeres diskution på følelse planet, fordi det hele i sidste ende handler om følelser. Løsningen vil også findes i følelserne selv om i skændes om konkrete sager. F.eks. når en mand ikke tager skraldet med ud eller lader være med at betale en regning er det hans måde at fortælle at der er noget i vejen. Når vi kvinder ikke laver mad eller vasker tøj på er det tegn på vores utilfredshed. Jeg ved godt det er gamle mønster jeg her drager ind i et moderne parforhold med de er blot eksempler.

Måske bliver det en overraskelse når I høre hvad der virkelig mangler for din partner i jeres forhold. Det er vigtigt ikke at fordømme eller nedværdige hinanden, men sæt jer ind i hvordan I kan få jeres forhold til at virke som et godt Team.
I et Team bekæmper man ikke hinanden men observere hinandens svagheder og går ind og kompenserer. Begge stiller imod et godt og velfungerende familie og samliv, sund økonomi, dejlig kærlighedsliv, spændende fritidsinteresser, velfungerende børn og interessante venner osv.

Ligesom i forretningsverdenen bør der være reglen i et forhold være at begge giver og begge får. Et kærlighedsforhold er naturligvis ikke et firma men samme love vil være sunde at bygge på men styrken ligger i at der er et fælles interesse og værdi sæt.

Ind imellem er det godt at kigge på og forholdet er rentabelt. Hvad skal der arbejdes ekstra på for at få et godt resultat. Hvad skal vi satse mere på i de kommende år?

Hvordan kan vi nå det vi begge ønsker på en afbalanceret måde?
Hvad har vi brug for fra hinanden og hvordan vil det være muligt for den ene at opfylde den andens behov?
Skrevet af
Mona Lyngby
Mona Lyngby
NLP psykoterapeut
Navarrete
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal