Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
SOLKYSTEN - September 2015
Rejsebrev fra Milano
Sommeren syder, og denne gang er rejsebrevet fra Lake Como i Norditalien. Jeg er inviteret til Ti Sana Spa sammen med Dr. Young fra Ph Miracle Center i Californien.
Dr Young arbejder med mikroskopi af levende og tørt blod, oxidativ stress test samt alkaline livsstil. For fire år siden var han her på Solkysten  – det er tid til at mødes og se hvad nyt der er på bedding.

Han er på europaturné sammen med Dr. Galina, der udfører ultralydscanning, thermografi og 3D bioresonanstest.

Ti Sana ligger en times kørsel fra Milano oppe i bjergene i et flot sølandskab.

I gamle bygninger gemmer sig en 5-stjernet medicinsk Spa med vidunderlig økologisk vegetarmad fra egen have. Der er kræset for detaljerne, og der er en skøn ro over stedet, som vi nyder godt af. Jeg er inviteret for at holde foredrag om antioxidanter og ny sundhedsteknologi, som passer perfekt ind i alkaline livsstil og behandlinger.

Dagens program
Vi starter med morgen-strecth og en gåtur op til den nærliggende kirke, Madonna del Bosco, mirakelkirken, som har en fantastisk udsigt.  Der er 200 trappetrin derop, som enten gås eller løbes. De friske løber, andre går. Det er super at måle sine fremskridt hver dag.

Hør her hvad der skete for Mitch, som led af forkalkede kranspulsårer og hjertekramper: Han kunne ikke gå mere end 50 meter før hjertekramperne bød ham at stoppe op. Han skulle have indopereret en stent i hjertet. Den tanke huede ham ikke, og derfor fandt han Dr. Young og tog en uge til Italien.

Her gennemgik han en fuld ultralyd scanning af hele kroppen, anatomiske forhold – herunder forkalkninger i årene, thermografi, som er en fysiologisk test, der viser hvor inflammationen sidder samt 3D  bioscan, som er en funktionel test, hvor de elektromagnestiske forhold måles. Her afdækkes f.eks. organfunktioner, saltbalance, hormonelle forhold og væskebalancen i og uden for cellerne. Det gav et helhedsindtryk af, at han havde inflammation flere steder, bl.a. i nogle af pulsårene.

Mitch gik kun et par trin op den første dag, og måtte stoppe. Den næste dag flere trin. Efter fem dage på fuld alkaline kost og udrensning – gik han de 200 trin op og ned igen. Sikken en sej gut - han er en glad mand, der vender hjem med godt mod og en hel del ændringer til sin daglige livsførelse. Operationen har han aflyst.
Nogle dage hoppede vi i trampolin, en super sjov måde at få løsnet muskler og led og få gennemstrømningen i blod og lymfe i gang.

Morgenmad med grøn smoothie, juice, lækker mandelmælk og grapejuice. Frisk start og smagen var i top.
Derefter var der behandlinger, massage, ansigtsmassage, colon-skylninger, der er essentiel for de hurtige resultater, som Dr. Young opnår. Ud med skidtet og ind med gode mineraler og grønne grøntsager, så er der fart i udrensningen.

Vi nød den fantastiske spa Her er flere slags saunaer, vi nød den infrarøde sauna, hvor den blide varme går helt ind i celler og væv. Der var helende mineralbade og lysterapi, afslapning i vandseng med servering af urteteer og sunde snacks.

En dag cyklede vi en tur langs floden på mountain bikes,  det  var krævende og sjovt.
Frokost og aftensmad bestod af suppe og en fyldig grøntsags- og salatbuffet. Frisk og lækkert. Vi drak masser af vand og blev således skyllet godt igennem.

Tammy med stress og overvægt  var med i to uger, og det var fantastisk at se hvor meget god kost, motion, afslapning, dedikation og en målrettet attitude kan gøre. Det betød farvel til 7,5 kg og goddag til flot hud og masser energi. Faktisk kunne vi se forandringerne fra dag til dag.

Summa summarum
En helhedsorienteret tilgang, hvor vi kigger på anatomiske ( ultralyd), fysiologiske ( thermografi) og funktionelle forhold ( 3D bioresonans), ser på levende og tørt blod  i mikroskop. Tilsammen giver det et super godt overblik over tilstanden og hvad der skal arbejdes på. Så sættes ind med behandlinger og alkaline kost og levevis. Det er muligt at nå langt på bare en-to uger. Det danner basis for en fornyet livsstil. Alle kom hjem med forøget sundehed og nyt mod på tilværelsen.

Da jeg er stor fan af helhedsorienteret medicin, har jeg inviteret Dr. Young og Dr. Galina til Solkysten sommeren 2016. Vi arrangerer helhedsorienterede konsultationer og retreat ultimo juni. Planen er at Simonne Holm,  alkaline coach, kommer til at forkæle os med lækre og velmagende akaline juices, smoothies og supper. Så hold øje med www.vitafakta.es og følg vitafakta health clinic på facebook.

 
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal