Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - September 2015
Tilbage på posten
Fysioterapeut og indehaver af Centro Sanum er tilbage på arbejdet efter overstået barsel den 7. september.
“Det har været en skøn tid at gå hjemme og hygge med børnene,” siger Rikke, “men jeg glæder mig også til at skal igang igen. Jeg har savnet mine faste kunder samt kollegaer og de damer jeg træner med.”

De omtalte damer er på et af Rikke’s træningshold - nemlig Seniorholdet som starter op den 8. september kl. 11.30. “Vi kalder det også kærlig talt “skavank-holdet”, og nye er altid velkomne, hvis de har brug for blid træning.
Barselsvikaren Kim Jacobsen er vendt tilbage til Danmark, men det har ellers fungeret rigtig fint med Kim i klinikken. “Kunderne har været glade for ham de 6 måneder han har været her,” kommenterer Rikke glad.

Centro Sanum tilbyder udover seniortræning og fysioterapi også på massage, zoneterapi, kraniosakralterapi,
kiropraktik, akupunktur, pilates, yoga og som noget nyt kommer der til efteråret en floation tank, som er et stort saltvands badekar, hvor man kan ligge og flyde. Det er godt for afstressning, restitution, detox og huden.

Så lider man af noget af det kunne det være en ide at tage sig et dyp i det forfriskende kar. Du finder Centro Sanum i Centro Idea på Mijas-vejen.

www.centrosanum.es
Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal