Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
SOLKYSTEN - September 2015
Rens af tæpper og polstring
Få bugt med husstøvsmiderne i din sengemadras, sofaen eller tæpperne efter den fugtige, varme sommer, hvor de rigtig trives.
“Det giver en forbedring af dit indendørs miljø,” fortæller Jason Walker, som har renset tæpper, måtter og polstring i 27 år.
Han har firmaet Advanced Cleaning Services, hvor han selv står for alt fra det administrative til det grove arbejde.
“Da jeg startede i 1988 fik jeg hurtigt et stort firma med op til 242 ansatte og fire kontorer i Sydengland. Det blev solgt i 1999 og sammen med familien rejste vi til Spanien for at nyde livet,” siger Jason og trækker på smilebåndet, “men allerede i år 2000 besluttede jeg mig for at starte op igen, men denne gang kører jeg det solo.”
Alle former for polstring inklusive læder, tæpper, måtter, sofaer og madrasser kan få en dybdegående rensning og især læder er Jason specialist i - også til restaurering.
Jason bruger bl.a en dampmaskine til desinficering og fjernelse af lugtgener fra f.eks rygning eller husdyr og det færdige resultat viser han ved ankomst, idet han foretager en prøve på dit møbel eller tæppe, så du kan se det forventede resultat. Er du ikke tilfreds med prøven, kan du aflyse rensningen uden nogle omkomstninger.
“Jeg har så meget tiltro til mit arbejde, at jeg tør gør det,” siger Jason og trækker på skuldrene. “For jeg går meget op i det jeg laver, og jeg gør det bedste jeg kan til hver en opgave.”
Resultaterne kan også ses på artiklens før og efter fotos og det er imponerende, hvad en dybdegående rensning kan gøre for dine møbler. Det giver dem nærmest fornyet liv.
Advanced Cleaning Services dækker hele østkysten, indenlands og helt ned til Gibraltar. På facebook kan du læse kundernes kommentar og se flere fotos af Jasons arbejde.

i 678808837
facebook/ advanced cleaning services
 

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal