Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - November 2010
Det lykkedes fotografen at samle det meste af revyholdet uden for Salon Varietes. Fra venstre: Thomas, Marianne, Linette, Helle, Nya, Brian, Trine, Laila, Dan og i stolen forrest Lars.
Det lykkedes fotografen at samle det meste af revyholdet uden for Salon Varietes. Fra venstre: Thomas, Marianne, Linette, Helle, Nya, Brian, Trine, Laila, Dan og i stolen forrest Lars.
Revyen tilbage i Salon Varietes
Mandag den 1. november starter arbejdet på Dansk Revy 2011 under ledelse af instruktøren Henrik Hagensen.
For tredje år i træk er han den professionelle fagmand, som holder styr på truppen af glade amatører (og slet ikke så dårlige, som udtrykket normalt lader ane).

Den første prøve foregår i Margrethekirken, fordi revyholdet stadig er på jagt efter et prøvelokale. Derimod ligger spillestedet fast.

Efter et års fravær flytter revyen tilbage til det hyggelige teater Salon Varietes i Fuengirolas centrum, hvor der er premiere fredag den 11. februar næste år.
I alt afvikles der tre forestillinger i dagene 11.-13. februar. Billetsalget starter mandag den 15. november.

Fra flagermus til hightech
Salon Varietes er en klassiker i Fuengirolas aftenliv. I sæsonen fra september til juni præsenterer teatret hvert år et væld af gode engelsksprogede forestillinger, både kriminalgåder, lystspil, tragedier, farcer, musicals samt andre musikalske shows.
Det er netop 25 år siden, Salon Varietes blev indrettet i en faldefærdig nedlagt biograf. Taget havde huller, og bygningen var i det hele taget i en elendig forfatning, men en håndfuld beslutsomme englændere smøgede ærmerne op og tog fat.
”Det blev en succes, selv om publikum måtte sidde med paraplyer under forestillingerne, og flagermusene fløj rundt i salen,” siger Henrik Hagensen. Måske overdriver han en smule – det er trods alt hans job. I hvert fald fremstår bygningen i dag som et moderne teater. Den har et godt lys- og lydanlæg, og staben af professionelle teknikere er en stor støtte for skuespillerne på scenen.
Al den ny teknik er heldigvis ikke gået ud over den gode gammeldags stemning. Der ligefrem ”lugter” af teater inden for døren, og derfor er Salon Varietes den perfekte ramme om revyen.

Revyholdet
Der er syv gengangere og fire en halv debuttant på revyholdet, som nu går i gang med vinterens prøver.
De ”gamle” er Lars Elstrøm, Flemming Ernst, Helle Henriksen, Laila Jøhnk, Trine Lorentsen, Linette Siim-Holmstoel og Dan Toldshøj.

De nye hedder Svend Andersen, Nya Hansen, Jens Malling og Marianne Rasmussen. Hertil kommer den halve debuttant Brian Jünnk - ”halv” i den forstand, at han har medvirket i gamle dages DSS-revyer, men ikke i magasinet Solkystens.
Som sædvanlig i nyere tid er det Solkysten, som arrangerer den danske revy med uundværlig støtte af sponsorerne Dansk Biludlejning, Dicton og Unioptica.

Bestil din billet til revyen herTre dage med revy

Billetsalget til Dansk Revy 2011 starter mandag den 15. november. Der er billetter til 15, 20 og 25 euro. Jo hurtigere du køber, jo større er chancen for at finde den dag, pris og plads, som passer dig bedst.
Køber du inden den 1. januar, får du desuden en rabat på 3 euro, der trækkes fra ovenstående priser.
På www.solkysten.eu vil du finde en opdateret plan over teatrets ledige pladser. Mange pladser kan reserveres og betales over hjemmesiden. Andre pladser forhandles kun på billetsalgsstederne. Husk i begge tilfælde: Billetsalget starter først den 15. november!

Billetsalgssteder:
Club Danés, Fuengirola-Mijas
DSS Torre del Mar
DSS Torremolinos
Solkystens redaktion, Fuengirola
Vitamina, Centro Idea

Forestillinger:
Fredag den 11. februar kl. 21
Lørdag den 12. februar kl. 21
Søndag den 13. februar kl. 18

Spillested:
Salon Varietes ligger i Calle Emancipación nr. 30, Fuengirola. Der er nogle få hundrede meter til togstationen og busstationen. I nærheden er der også en stor p-plads under Plaza de la Constitución (”Kirkepladsen”).


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal