Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - November 2010
Jens og Amy er i færd med at bygge en ny tilværelse op på Costa del Sol.
Jens og Amy er i færd med at bygge en ny tilværelse op på Costa del Sol.
Orkestrets ny medlem
Musikken er lige så vigtig som ordene, og når tæppet går op for den næste revy, er orkestret blevet fordoblet.
Kapelmester Nikolaj Vejen får selskab af Jens Malling, en musiklærer som for et halvt år siden byttede folkeskolen på Bornholm ud med gaderne og barerne på Costa del Sol.

Lidt af en omvæltning som 40-årig - især når man kommer med fem børn og en engelsk kæreste, som også har et barn. Jens og Amy blev forresten gift for få uger siden.

Familien bor i et rækkehus i Benalmádena Pueblo, og der skal meget brød på bordet hver dag. Jens har en guitar og en smuk sangstemme, som han bl.a. bruger til amerikanske country-folk sange i Bob Dylan stilen. Straks efter ankomsten drog han ud på gaderne for at spille, og når ejerne af barerne havde hørt ham, var der også tit et job inden døre. Det er selvfølgelig der, Jens helst vil spille.

”Jeg har haft en rimelig god sommer, selv om det ta’r tid at blive kendt, og selv om der har været lidt stille efter højsæsonen. Men jeg tog ikke fejl - der er masser af arbejde for en musiker i et turistområde,” siger han.

Det var netop for at undersøge disse muligheder, at Jens første gang kom til Spanien i fjor. Egentlig lød planen på Mexico, men Costa del Sol lå nærmere, og det viste sig at være et heldigt valg, fordi han traf Amy ved samme lejlighed. Nu er hun vendt tilbage til sit gamle job, mens Jens bygger sin ny levevej op.

Efter en optræden på Café La Vida i Fuengirola fik Henrik Hagensen et tip, og han hyrede straks Jens til Dansk Revy 2011. Det med hyren er dog blot en talemåde, fordi Jens arbejder gratis ligesom skuespillerne. For ham er belønningen at han bliver kendt af kystens danskere. Han skal selv på scenen med en sang, og står ellers for den musikalske ledsagelse på guitar og måske trommer.

Jens spiller også klaver, men det var jo optaget i forvejen.

Nikolaj Vejen med igen
I Dansk Revy 2010 viste Nikolaj Vejen, at han er i stand til at skabe en rigtig revystemning, når han sætter sig til klaveret, og der sidder han igen i Dansk Revy 2011.

Nikolaj Vejen er i god træning fra de populære Møllerevyer i Frederikshavn, og nordjyderne kender ham også som komponist fra julekalenderne med Juliane og Lars på TV2/Nord.

”Nikolaj og Jens er vældig gode hver for sig, og tilsammen bliver de fantastiske,” lover Henrik Hagensen.

Bestil din billet til revyen her

Navarrete
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal