Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
SOLKYSTEN - September 2012
Thomas Bjørn og  José María Olazábal arbejdede sammen som vicekaptajner i 2010, og kemien fungerede åbenbart.
Thomas Bjørn og José María Olazábal arbejdede sammen som vicekaptajner i 2010, og kemien fungerede åbenbart.
Olazábal stoler på Thomas Bjørn
Den spanske Ryder Cup kaptajn José María Olazábal har valgt Thomas Bjørn som en af sine vicekaptajner til matchen mod USA, som afvikles i Chicago i dagene 28.-30. september.
Det var et plaster på såret, efter at danskeren havde misset chancen for at kvalificere sig til matchen som spiller.

I 1997 var Bjørn den første dansker, som spillede med på Europas hold i Ryder Cup. Kaptajnen var den mytologiske Severiano Ballesteros. I 2002 var han også med på vinderholdet, og som spiller er det ialt blevet til tre sejre, en uafgjort og to nederlag. Som vicekaptajn debutterede Thomas Bjørn i 2004 under Bernhard Langer, og han prøvede det igen i 2010 under Colin Montgomery. ”Bjørnen” har således den Ryder Cup erfaring, som den spanske kaptajn efterlyser på banen i Chicagos Medinah Country Club.
”Det er fundamentalt at dine hjælpere er godt inde i, hvordan tingene fungerer, og at du stoler på dem, så beslutningerne kan uddelegeres. Mine egne erfaringer som vicekaptajn i 2008 og 2010 har lært mig, hvor vigtigt det er,” siger José María Olazábal.

Sammen med Thomas Bjørn har Olazábal valgt nordireren Darren Clarke og irlænderen Paul McGinley til sine nærmeste medhjælpere. De kender hinanden glimrende, fordi de alle var vicekaptajner i 2010, da Europa vandt trofæet på Celtic Manor i Wales. Kemien fungerede åbenbart. Ved denne lejlighed er der naturligvis brug for en fjerde vicekaptajn, efter at Olazábal er blevet udnævnt til kaptajn, og spanieren offentliggjorde navnet på ham den 27. august, hvor dette blad var gået i trykken.
Samme dato meddelte Olazábal også navnet på de to spillere, som han selv har udtaget til Europas tolvmands-hold. Ti spillere kvalificerede sig automatisk takket være resultaterne i årets løb, som kendtes dagen forinden.

De otte første spillere på USA's hold var Keegan Bradley, Jason Dufner, Zach Johnson, Matt Kuchar, Phil Mickelson, Webb Simpson, Bubba Watson og Tiger Woods. Dertil kommer fire spillere efter kaptajn Davis Love III's eget valg. Deres navne offentliggøres den 4. september.

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal