Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
SOLKYSTEN - September 2012
Boliger med indbygget finansiering
La Reserva de Marbella, Peñarroya-gruppens kendte golf-urbanización, fejrede 25 års fødselsdagen med en række specialtilbud på boligerne i urbanización'ens nye fase.
Det er krisetider, og der er behov for nye kommercielle strategier for at styrke både salget og udlejen, erkender La Reserva, der har lanceret nye ”pakker” med et vigtigt indhold af merværdi for at gøre både korttidsleje og langtidsleje mere attraktivt.
Salgssiden fremmes som andre steder med rabatter, men dertil kommer en ny model for boligkøbets finansiering, der i praksis er lige så afgørende for mange potentielle købere. Efter at de har besluttet at købe, afhænger de nemlig stadig af at banken vil bevilge et boliglån, og bankerne er blevet lige så overforsigtige, som de før var letsindige.

”Med vores nye finansieringsmodel er det meget enkelt. Vi finansierer købet uden at bede om lønsedler og bankgaranti, det vil sige uden papirer. Folk skal give en udbetaling og betale de månedlige veksler - det er alt, som vi beder om,” siger direktør Federico Sánchez, La Reserva de Marbella.

Udbetalingen er 30 % af boligens pris. Til staten skal køberne også betale momsen, som for øjeblikket er 4 % på et nybyggeri. Herefter har folk ti år til at betale resten af lejlighedens pris til promotoren, hvis de benytter sig af dette tilbud. Renten er også fordelagtig i forhold til mange pengeinstitutter, ligesom køberen sparer de sædvanlige omkostninger i forbindelse med et banklån.
i www.lareservademarbella.es

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal