Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
SOLKYSTEN - September 2012
MÁLAGA som du kender (og ikke kender)
Nogle uger inde i september bliver det efterår med behagelige udetemperaturer, og efter turistsæsonens ryk-ind er der pludselig god plads i gaderne.
Det er den bedste årstid til at opleve Málaga. Folkelivet på det brede gåstrøg Larios og i de smalle sidegaders koncentrerede miljø. Freden under det høje tag i Vor Enarmede Frue, som er katedralens kælenavn, eller inden i araberborgens labyrint under den åbne himmel. Mad og drikke kommer hen ad vejen, når behovet melder sig. Om morgenen churros con chocolate på fortovsrestauranten i centrum, frokost formodentlig i havnens nye indkøbscenter Muelle Uno med udsigt til store krydstogtskibe og små sejlbåde, mens aftenens solide måltid kan indtages i bydelen La Malagueta bag ved Muelle Uno. Gå på opdagelsesrejse i kvarteret bag ved tyrefægterarenaen, hvor nogle af provinshovedstadens bedste restauranter skjuler sig for de fremmede, både turister og folk med flere års ophold bag sig.

Man lærer hele tiden. De to Picasso-museer og Carmen Thyssen kender du forhåbentlig i forvejen, ligesom CAC hvis du er til hypermoderne kunst, men særudstillingerne skifter jo hele tiden, og de er af høj kvalitet i Málagas mest berømte museer. Når man kender dem, er der imidlertid nogle knap så berømte, som kan interessere mange mennesker. På de følgende sider har vi nogle ideer til dig.
Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Skrevet af

Turistkontor

Der er flere turistkontorer i Málaga. Det som alle finder uden besvær ligger på Plaza de la Marina mellem havnen og Calle Larios.
Åbent alle dage 9-20 (fra oktober 9-18).
Telefon 951 92 60 20.
info@malagaturismo.com - www.malagaturismo.com

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal