Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Bolig-udland
SOLKYSTEN - September 2012
MÁLAGA: Málagas allerhelligste fodboldgemakker
Málaga CF’s museum byder på en rundtur, hvor du kan fornemme pulsen i den store klub på nærmeste hold.
Entrebilletten til fodboldmuseet, der blev oprettet i 2010, giver dig adgang til meget mere end en museumstur. Du kommer med på en rundtur helt derind, hvor ellers kun de færreste har adgang. Turen starter i stadions VIP- og pressezone, og guiden forklarer undervejs, hvordan og hvorledes alting hænger sammen.

I spillertunnelen bliver der afspillet optagelser af fans med taktfaste klapsalver og sange, og du kan mærke suset fra stadion som før en udsolgt hjemmekamp.

Her kan du også betragte en detaljeret model af stadion på størrelse med et skrivebord.
Du får lov at kaste et blik ind i et omklædningsrum, hvor der er udstillet spillerdragter fra cirka 30 modstandere. Turen fortsætter ad spillergangen ud til selve fodboldbanen, mens larmen fra tilskuersangene tager til og kan give gåsehud på selv den mest hærdede fodboldfan.

Guiden tilbyder gæsterne at prøve de fornemme recaro-sæder, som er beregnet til udskiftningsspillerne under kampene. Man sidder virkelig godt i de eftertragtede bilsæder, og guiden kan ikke lade være med at komme med en sjov bemærkning: ”Det er jo ikke til at forstå, at spillerne klager over at sidde i dem,” griner han.

Stemningen er høj, da vi bevæger os mod det oprindelige mål. En lang passage, hvor væggene er fyldt med historiske oplysninger fra klubbens start i 1904, viser at vi er nået frem til selve museumsområdet.
Her er de pokaler udstillet, som klubben har erhvervet sig gennem årene, og for at gøre opholdet mere spændende, kan du via computere deltage i en quiz eller betragte videofilm med gamle og nye fodboldklip, som bliver kastet op på de hvide vægge.

Turen slutter med et obligatorisk besøg i en souvenirbutik, inden du forlader Málaga CF’s hjemmebane Estadio La Rosaleda i den nordlige ende af byen.
Kurt Rasmussen

Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Estadio La Rosaleda Paseo Martiricos s/n www.malagacf.com

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal