Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Bolig-udland
Læs Solkysten
SOLKYSTEN - September 2012
MÁLAGA: Flamenco i tre etager
Hvis du er interesseret i Andalusiens musikalske baggrund, må du besøge det farverige Museo de Arte Flamenco Juan Breva i Málagas centrum.
Museet er opkaldt efter Anotonio Ortega Escalona, bedre kendt som Juan Breva. Han fødtes i 1844 i Vélez-Málaga og blev den bedst kendte flamencosanger i Málaga. Hans unikke og afslappede stil ændrede flamencoen fra en åndelig og dybfølt udtryksform til en mere populær musikstil for folket. Der er mere end 5000 objekter på museet: tusindvis af plader, flamenco-guitarer, plakater, skulpturer, sjaler og kjoler, som kan dateres tilbage til det 19. århundrede. Desuden er der et lille bibliotek med dokumenter og bøger samt optagelser og et fotoarkiv.

Det hele foregår i tre etager, og frivillige fra Juan Breva-klubben hjælper de besøgende på vej ved at forklare betydningen af de udstillede genstande. Hver fredag aften er der en gratis flamencoforestilling i kælderen, og den første lørdag i hver måned holdes der en speciel frokost i stueetagen, der har plads til 80 gæster.
Kurt Rasmussen
Museo de Arte Flamenco Juan Breva Calle Ramon Franquelo, 4 www.museoflamencojuanbreva.com
Juan Brevas skulptur har fået en fin placering i museet.
Juan Brevas skulptur har fået en fin placering i museet.
Hver fredag er der gratis flamencounderholdning i kælderen.
Hver fredag er der gratis flamencounderholdning i kælderen.
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal