Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - September 2012
Flyt til Spanien - Nykredit
Drømmer du om at købe en feriebolig i det spanske? Måske overvejer du endda at bosætte dig permanent i Spanien? Så kan Nykredit hjælpe med at realisere drømmen.
Nykredit tilbyder dansk realkredit med pant i din spanske bolig, når du vil finansiere boligen i Spanien på sikker vis.

Nykredit har gennem mangeårig tilstedeværelse med repræsentationskontorer i både Marbella og Alicante et omfattende kendskab til det spanske boligmarked. De har opbygget et bredt netværk af både ejendomsmæglere, advokater samt lokale rådgivere, hvilket gør at du kan få god og professionel rådgivning hos Nykredit.

Det spanske ejendomsmarked
Boligpriserne på det spanske ejendomsmarked har siden medio 2007 været faldende og er på nuværende tidspunkt det laveste siden 2005.

Christel Mark Hansen, repræsentationschef på Nykredits kontor i Marbella, fortæller at det spanske boligmarked er meget attraktivt lige nu på grund af de faldende boligpriser. ”Det er vores indtryk, at der er rigtig mange, som føler at det er et godt tidspunkt at slå til på”, udtaler hun. 

”Hvis du drømmer om at komme tæt på den spanske kultur, den skønne natur og det attraktive klima og ønsker en god bolig til en fornuftig pris, så er det et godt tidspunkt at købe nu”, fortæller Christel. ”Man skal være opmærksom på, at der er mange omkostninger forbundet med både køb og salg af en bolig i Spanien, og derfor anbefaler vi, at man køber en bolig, som man kan have glæde af i mange år, og således ikke som en kortsigtet investering”, fortsætter hun.      

2011 var et af Nykredits travl­este år nogensinde i forhold til finansiering af skandinavers boligkøb i Spanien og travlheden er fortsat her i 2012. ”Vi oplever stor aktivitet og købelyst blandt både danskere, svenskere og nordmænd. Danskernes efterspørgsel er hovedsagligt i Mijas og Fuengirola området, mens svenskere og nordmænd typisk køber i Marbella kommune”, uddyber Christel.   

Låneprocessen
Det kan være en god idé, at tage Nykredit med på råd fra start. Nykredit kan hjælpe dig igennem hele processen ved køb af bolig, så du kan føle dig tryg hele vejen.
Skrevet af
Christel Mark Hansen
Christel Mark Hansen
Repræsentationschef på Nykredits kontor i Marbella.
Nykredit Marbella
Centro Plaza 26
E-29660 Nueva Andalucia, Marbella
marbella@nykredit.dk
+ 34 952 905 150

Nykredit Alicante
Bulevar de los Músicos 23, local 2
E-03581 Albir, Alicante
alicante@nykredit.dk
+ 34 966 865 690

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal