Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
SOLKYSTEN - September 2012
Allan Slaikjær forbereder sig på efterårets ryk-ind, når ”trækfuglene” er tilbage.
Allan Slaikjær forbereder sig på efterårets ryk-ind, når ”trækfuglene” er tilbage.
Don Q udvider buffeten
Der er en bemærkning som Allan Slaikjær, ejeren af restaurant Don Q på Fuengirolas strandpromenade, ofte hører fra kunderne: I er rigtig gode til at skifte ud på buffeten - vi finder altid to, tre nye retter på den.
Efter sommerferien kan de sige det med større ret end nogensinde, for Don Q's berømte buffet ad libitum har lagt en ny alen til sin vækst. Lille har den aldrig været. Tidligere lovede man gæsterne at der mindst var et halvt hundrede retter at vælge mellem, men fremover vil der typisk være mellem 80 og 90, lover Allan Slaikjær.
Der er godt nyt for fiskeelskere: Luksus-specialiteter som laks og friturestegte miniblæksprutter. De er ankommet i selskab med muslinger, en anden nyhed fra havet, hvis produkter har fået større vægt på buffeten.
Men kødspisere skal heller ikke snydes, og de er blevet betænkt med serrano-skinke (bjergskinke) og almindelig skinke, spare ribs og svinekam stegt i tomat og cola - en original ide, som skal afprøves af nysgerrighed. Spaghetti med rejer og hvidløg lyder også spændende.
Salatbaren er udvidet med amerikansk salat, tomatsalat, fiskesalat og rissalat. Børnene har fået mulighed for at ”fabrikere” en burger eller hotdog efter egen smag, og de har fået en slikbuffet med 6-8 godter, som nogle af de voksne sikkert også vil have svært ved at holde fingrene fra.
Afhængig af dagen kan der være andre nyheder. Det er ligesom før: Folk skal altid overraskes, mener indehaveren.
i 952 58 74 10
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal