Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
SOLKYSTEN - Februar 2013
SKANDINAVISK RESTAURANT VED FERIAPLADSEN
I begyndelsen af december måned overtog svenske Anders Hansson og hans engelske forlovede, Heather Bateman, Restaurante La Chispa ved Feriapladsen i Fuengirola fra de tidligere ejere.
Anders, som i forvejen har haft Bar Oasis på strandpromenaden i Torreblanca i fire år, synes det kunne være sjovt at prøve kræfter med et større sted, og La Chispa har en stor terrasse, festlokale, restaurant samt barområde med sofagrupper.
Engelske Heather, som har 15 års erfaring inden for branchen, står i køkkenet og serverer de lækreste internationale retter og skandinaviske specialiteter. Til spørgsmål om hvordan det går med det svenske siger Heather, at “sproget er svært, men jeg forstår en del. Derimod går det nemmere med tilberedning af de skandinaviske retter”. La Chispa serverer også dagens ret samt et udvalg af tapas.

“Vi er startet med at holde åbent mandag til lørdag kl. 11-18, men hvis vi kan mærke, der er et ønske om længere åbningstider er det da noget, vi vil forsøge”, siger Anders, der lægger vægt på at gæsterne skal føle sig hjemme. “Vi har planer om at holde forskellige arrangementer, bl.a. sportsaftener, da vi har alle de skandinaviske tv-kanaler.” Det er også muligt at reservere lokalerne til private fester.

Med de gode parkeringsforhold lige på Feriapladsen og den ekstra plads til private fester er Anders overbevist om, de nok skal få travlt. “Vi har haft en fantastisk start med julefrokoster og selskaber for forskellige klubber, og så har vi selvfølgelig vores faste kunder fra Bar Oasis. De kigger tit forbi,” siger Anders, inden han igen smutter ud på terrassaen for at servere for gæsterne.
951 219 914

Afstemning
****
1 stemmer afgivet

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal