Solkysten
Læs Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - Juni 2013
VIN OG MAD
Flamenco til aftensmaden
Tipi Tapa Cervecería åbnede for 14 år siden og er stadig stedet på mode i  Fuengirola. Det hyggelige lokale og den afslappede atmosfære trækker i folk, og sommeren over er der nu en ekstra attraktion hver mandag og torsdag aften, hvor skiftende grupper opfører et flamencoshow med levende musik til aftensmaden - enten denne nu skal bestå af de kulinariske tapas, som har gjort stedet berømt, eller af et mere solidt måltid.
Flamencoshowet starter klokken 19 og koster tre euro ekstra. Restauranten råder folk til at reservere plads disse aftener, for de første gange kom mange til at gå forgæves, da lokalet hurtigt blev fyldt op.
www.cerveceriatipitapa.es /  tlf. 951 31 16 30LA CHISPA UDVIDER MENUEN
Efter stor fremspørgsel fra kunderne har Heather Bateman og Anders Hansson valgt at tilføje klassisk dansk smørrebrød på menuen i Restaurant La Chispa. Engelske Heather står i køkkenet og har i forvejen kendskab til mange svenske retter, som blandt andet Anders, der er svensk, har lært hende.
“Det er gået rigtig godt siden vores åbning,” fortæller Anders glad, “og efter dejlig input fra vores skandinaviske kunder har vi tilføjet lidt til menuen.” Der er også kommet nye salater på menuen som er dejlig frisk her til sommer.
“Vi fortsætter samtidig med at servere dagens menu og tapas”, siger Heather og smiler inden hun igen forsvinder ud i køkkenet.
Restaurant La Chispa som du finder lige omkring Feriapladsen i Fuengirola har desuden skandinavisk tv og er åben fra tirsdag til søndag.
tlf. 951 219 914

Afstemning
****
0 stemmer afgivet

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal