Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
September 2011

SOLKYSTEN - September 2011
Når Andalusien er blevet ens hjem, og man har besøgt Sevilla og Córdoba og Granada og de andre byer, hvis navne klinger magisk i udlandet - så bliver man måske ikke netop træt af det, men man får lyst til selv at rejse til udlandet for at se noget nyt.
Langt oftere, end vi kunne ønske, kommer mennesker ind på klinikken med nyfødte hvalpe eller killinger, som de har fundet ved siden af en affaldscontainer.
Af og til besøges Costa del Sol af forskere, der er førende på deres felt. Denne sommer var det Dr. Young fra Californien, pioner indenfor naturlig sundhed og ophavsmand til den såkaldte “New Biology”.
Jo tidligere i livet du begynder at holde dig i form, desto bedre. Det er dog aldrig for sent at komme igang, og der er lutter fordele forbundet med at være fysisk aktiv.
Helle Jensen er 17 år og fra Grenå. Hun mødte kæresten Nicolai på Bråskovgård efterskole, hvor de begge gik i tiende klasse.
En af Solkystens modeller repræsenterer provinsen i konkurrencen om Miss España
Kan man købe sig til succes? Det håber Málaga, som har lagt sig forrest på årets transfermarked
Spanien sender en klar melding til udenlandske boligkøbere
Mange af os kender invasive arter alt for godt. I Spanien er det blandt andet den røde bille, og i Danmark dræbersneglen, som tidligere blev kaldt iberisk snegl, men det var en fejltagelse - ligesom agurkerne!
Nerja er en af de mest populære turistmål på Costa del Sol.
Efter Fukushima slår det mig, hvor lidt folk egentlig ved om radioaktivitet. Man skulle tro at den radioaktivitet, jeg omgås til hverdag, er noget helt andet end den, der kommer ud af et atomkraftværk på grænsen til at smelte ned.
En afkølet Ribera del Duero passer strålende til septembers lune aftener
Cáceres er en af de store oplevelser i Extremadura, hvor tiden synes at stå stille
I den sidste krisepakke halveres momsen på nybyggerier frem til årsskiftet

Navarrete
Advokat Thykier & Rahbek
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal