Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
November 2011

SOLKYSTEN - November 2011
Det er første gang, vi har to forsider i bladet, men anledningen er også noget ud over det sædvanlige. Solkysten fylder 30 år, så jeg tænkte det kunne være sjovt for læserne at sammenligne november 2011 med november 1981.
Spillerne på Costa del Sol kæmper ikke kun med banerne. De kæmper også med tyvene
Holdningen hos mange par er, at de mener, de kender hinanden så godt, at de ikke behøver at lytte, fordi de allerede ved, hvad deres partner vil sige. Men det gør de ikke.
John Jensen fulgte sønnens eksempel og kom til Jyske Bank. Her har han forlænget kontrakten til han skal pensioneres
Spaniens næste statsminister skal bedømme realiteterne i terroristernes seneste kommunike
Det er fire år siden, at Erik Bach Nielsen som tjener, ejer og delvis kok slog dørene op til La Vida i Fuengirola, men det var i en helt anden form, end vi kender cafeen i dag.
I Andalusiens tyndt befolkede centrum lå hovedkvarteret for José María ”El Tempranillo”, Spaniens berømteste landevejsrøver
Den folkekære musiker ta’r både guitaren og golfkøllerne med til Costa del Sol
En dame i 50’erne var faldet uheldigt og havde pådraget sig et kompliceret brud på sin ankel. Knoglebruddet var sat sammen med skinner og skruer.
Seniorhotellet Casa-Klein øst for Málaga fylder i disse uger ti år. En af Solkystens abonnenter Bodil Dreyer sendt os følgende brev:
Der er næppe noget land i Europa, der har så mange national- og naturparker som Spanien, og jeg har haft vidunderlige oplevelseri mange af dem.
Når magasinet Solkysten den 11/11/11 – en dato der er nem at huske! – fejrer sit 30 års jubilæum med en golfturnering på Almenara Golf, er det ikke blot spillet, som deltagerne skal glæde sig til.
Sydbank A/S, som er moderselskab til Sydbank (Schweiz) AG, har af strategiske grunde besluttet at trække sig tilbage fra de internationale private banking aktiviteter, der hidtil har været udført fra Schweiz.
Trods modvilje fra vejrguderne lykkedes det medlemmerne i Club de Golf Dinamarca at få afgjort både oktobermatchen og klubmesterskabsfinalen, og dermed blev der sat punktum for årets officielle program.
Ferieboliger er et attraktivt alternativ til et hotel, og mange har fået øjnene op for fordelene ved at have flere soveværelser, eget køkken osv.
Så ser det endelig ud til at vi får en vaccine mod hundens frygtede sygdom leishmaniose! Leishmaniose er en vidt spredt sygdom i Middelhavsområdet, Asien og Amerika.
Statsminister José Luis Rodríguez Zapatero efterlader den 20. november et svækket og splittet land til efterfølgeren
Efter otte års vandring i ørkenen får Mariano Rajoy chancen, men spanierne venter på ham uden begejstring
Man kan sige en masse om det Solkysten, hvis nummer 1 kom på gaden den 24. november 1981. Men det nemmeste er at vise det.
I Romerriget skrev man XXX for at angive tallet 30. Vi skal ikke tilbage til romerne, men til 1981. Bogtrykker Leif Madsen følte trang til at give danskerne på Costa del Sol et ærligt magasin, som kunne bringe nyt fra Danmark og hjælpe tilflytterne med at begå sig i det nye land.
Flere af de danske foreninger og kendte har gerne ville ønske Solkysten med de 30 år.
Hvad er der sket de sidste 30 år på kysten? Rigtig mange ting ... vi kan ikke få det hele med, men har taget et udpluk her af nogle af dem. Ting som alle er blevet skrevet om i dit magasin - Solkysten

Navarrete
Advokat Thykier & Rahbek
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal