Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
December 2011

SOLKYSTEN - December 2011
I år venter Málaga besøg af 700.000 krydstogtturister.
Tusindvis af boligejere er fanger i kampen mellem kommuner og den andalusiske autonomregering om Axarquias ulovlige boliger
Det så længe ud til, at det ikke var til at finde en sponsor til næste års revy, men nu er en redningsmand fundet.
De allerførste dage i oktober tog vi ud for at opleve efteråret i de spanske vinmarker
PP’s leder fik absolut flertal trods usikkerheden om hans planer
Efter et par år som overlæge i Danmark har speciallæge Bo Rosenkilde besluttet atter at have sin faste residens i Spanien, med bopæl i Benalmádena og klinik i Fuengirola. Dog er der sket et par ændringer i forhold til tidligere.
Pålægsvirksomheden Defco satser benhårdt og etablerer selskab i Spanien. Tiltaget forventes at skabe nye arbejdspladser i Aarhus
Nu nærmer julen sig med alle dens forventninger – men det er jo også tiden hvor vi skuffes! Måske tænker du ikke på hvor mange bristede forventninger der følger med hver gang vi glæder os og sætter alle vores ønsker på lister, der pludselig forandre sig til et mareridt for vores nærmeste.
Sommeren og efteråret har været varmt og tørt i Andalusien, nedbørsmængderne i september var langt under normalen, og i oktober skulle man helt frem til månedens slutning, før himlens sluser åbnede sig.
For få år siden demonstrerede en gruppe spaniere foran Finlands ambassade i Madrid. Årsagen var julemanden, der efter nogens mening bor i nævnte land.
“Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker,” sagde Victor Borge for mange år siden. I skrivende stund er jeg i Thailand, hvor jeg hjælper Dr. Young på intensiv retreat.
”Lad din mad være din medicin, og din medicin være din mad”. Så enkelt formulerede den græske mediciner, Hippokrates, det for over 2000 år siden.
Silversea Cruises er verdens førende inden for ultra-luksus
Inger Wolfs krimier var allerede dukket op i Spanien, og nu har hun selv taget springet til Torrequebrada
Udflugten starter på den ny betalingsmotorvej, og slutter med en skovtur på H.C. Andersens landevej

Navarrete
Advokat Thykier & Rahbek
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal