Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Maj 2012

SOLKYSTEN - Maj 2012
I slutningen af denne måned er der en god nyhed til danskerne på Costa del Sol. Det er vores håndbog ”Bo på Solkysten”, som kommer på gaden i en ny og stærkt revideret udgave.
Spanien er ikke mere et lavskatteland. Den økonomiske krise af­spejler sig allerede på den nye selvangivelse, selv om det værste vil komme til næste år, hvor alle skal være med til at betale regningen.
En tur på massagebænken, en snak med plejehjemmet, en drink hos tandlægen, et par nye, ergonomisk korrekte sko eller et ophold i et lukket lokale, hvor en røgkanon bliver udløst.
I 1982 startede Einer Hansen et biludlejningsfirma, der har forsynet mange udlandsdanskere med køretøjer, når de var på besøg i Danmark.
Den 14. marts fremsatte skatteminister Thor Möger Pedersen forslag til "Lov om midlertidig nedsættelse af straffen for overtrædelse af skatte- og afgiftslovgivningen vedrørende midler på udenlandske konti m.v."
Til fods, i bil eller på cykel ... ... der er nok at se i billund
Det er naturligvis ikke kun på Billund-egnen, at der er mulighed for gode sommerferie-oplevelser. På de følgende sider bringer vi et udpluk af mulighederne i det øvrige land.
Charlottehavens hotellejligheder er blevet populære hos mange udlandsdanskere, der er hjemme på sommerferie.
Nationalparken Doñana har direkte rødder til Spaniens fjerneste fortid
Mange patienter henvender sig for at få taget ”hele striben af blodprøver”, og regner så med at være dækket ind, hvad de end måtte fejle.
Det er noget som der ofte bliver talt om i terapeutiske kredse og selvfølgelig at være i nuet og selvværd…. Alt er vendt til det positive, ingen negationer, så alle ikke- ord er bandlyste, så det er slut med at være negativ, kontrollerende, hævngerrig eller jalousi. Manglende selvtillid er byttet om med selvværd.
Det er blevet tid til forårsfrisk hvidvin – og vi kigger mod nordvest til Spaniens grønne hjørne
”Jeg er meget ked af det. Jeg har begået en fejl, og det skal aldrig gentage sig."
Mistilliden til spansk økonomi vokser i løbet af en hektisk april
For et stykke tid siden holdt jeg foredrag om sukkersyge i en af klubberne. Efter gennemgang af de forskellige former for sukkersyge (type 1, hvor kroppen mangler insulin, ...
Billund er ikke bare et sted, man hopper af flyet. Der er masser af oplevelser, og nye kommer hele tiden til
Nej, overskriften sigter ikke til fuglevinger, men til vindmøllernes vinger. Det er som bekendt ikke alle, der er begejstret for vindmøller, men det går så længe man har dem på stor afstand.


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal