Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Juni 2012

SOLKYSTEN - Juni 2012
Agustín Torralbo er en af Spaniens internationalt kendte modedesignere, men de sidste to år har han holdt pause fra succesen for at gruble over, hvordan han kunne være tro mod sig selv.
Nu er den på gaden - fjerde udgave af spaniensdanskerens håndbog ”Bo på Solkysten.”
Andalusien bliver Spaniens store laboratorium for et alternativ til centralstatens konservative krisepolitik.
Blandt de 24 golfspillere, der deltog i Volvo Match Play Championship på Finca Cortesín, var Thomas Björn den eneste dansker, der havde kvalificeret sig til den prestigefyldte turnering.
Dronning Elisabeth II kom til at fejre sine 60 år på Englands trone uden deltagelse af dronning Sofía, der blev hjemme efter henstilling fra Spaniens regering.
Hvem læser Kierkegaard i Spanien? Det gjorde blandt andet Miguel de Unamuno, en af spansk kulturlivs mest indflydelsesrige personligheder i det tyvende århundrede.
Det er nu, jeg har lyst at udbryde: "Forvirringen er total"! Eller: "Hvor går grænsen?"
Volvo World Match Championship blev i maj afviklet for tredje år i træk på Finca Cortesín.
Michael Christensen, tidl. ansat hos Sydbank i Schweiz, har været en tur i Spanien og Solkysten "fangede" lige ud på golfbanen i Miraflores, men ikke fordi han var i færd med at spille golf..
Prem Mahtani har overtaget ledelsen i Antonio Diamond Boutique i Gibraltar, som blev grundlagt af hans farfar i 1955.
Kunne du tænke dig at skrue tiden 100 år tilbage og få følelsen af at køre gennem Andalusiens smukke landskab i den mytiske ”Orient Express,” så ligger muligheden lige for.
Den konservative regerings første sanering af bankvæsenet fik lige så kort levetid som de saneringer, den socialistiske regering havde forsøgt sig med i de foregående år.
Peter Toft bor til daglig i Luxembourg, men har været en tur i Spanien for at besøge nuværende og nye kunder.
Hos BoConcept i Mijas har man bemærket en trend hos forbrugerne.
Udendørsopholdet er en del af den spanske levevis, men hvis man vil nyde udeområderne hele året rundt, kan det skiftende vejr med sol, regn og blæst være noget af en udfordring.
Den styrer dit stofskifte, din vækst, dine hormoner og en række andre kropsfunktioner
Som de fleste læsere ved, har Málaga Club de Futbol aldrig vundet nogen titel. I 2002 fik de dog en vis international succes, da klubben kom i kvartfinalerne i UEFA Cup’en.
”Gordo” var en almindelig huskat på 11 år som for flere år siden fik konstateret sukkersyge.
Sommeren på Costa del Sol byder på et tørt og næsten subtropisk klima. Der er sol 300 af årets dage, og det giver D-vitaminer, god kulør - og så megen varme, at man skal passe på i juni, juli og navnlig august.


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal