Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
Juli 2012

SOLKYSTEN - Juli 2012
Det indiske ægtepar Raj og Beena Thomas tilbyder indiske retter, der tager et specielt hensyn til europæernes smagsløg, i Bombay Brasserie i Benalmádena.
Marbellas tyrefægterarena er ramme om et internationalt K-1 stævne
85-årige Erik Frederiksen sætter igen sandskulpturering på højt kunstnerisk niveau på verdenskortet
Ind imellem fyldes nyhederne med undersøgelser, som kundgør, at nu er det farligt at spise det ene eller det andet. Senest har kosttilskud været til debat i Danmark.
Fokus: Sommer i Spanien - Det Blå Flag kan ikke undværes i et turistland, og i år vajer det over 116 km af Andalusiens kyst.
Den 13. juni dimitterede et nyt hold designelever fra University College Marbella Design Academy.
Der er mange ting, du kan gøre for at mindske din risiko for livsfarlige hjerte-kar-sygdomme. En af dem er at tage en kombination af selen og coenzym Q10, siger svenske forskere, der har testet behandlingen på en gruppe ældre personer
Fokus: Sommer i Spanien - Cabo de Gata har efter manges mening Spaniens bedste strand
Den dårlige nyhed er at tørken har været årsag til en katastrofal nedgang i flamingobestanden i Fuente de Piedra. Hvor man under normale år kan tælle fugle i tusindvis er bestanden nu nede på mellem 500 og 1000 fugle.
Solkystens gennemgående tema i juli er naturligvis sommeren.
I Restaurant Mezzanotte i Fuengirola er noget nyt i gære.
For en måned siden gav Tarifas byråd grønt lys for byggeriet af en stor urbanización på Valdevaqueros-stranden, og siden har fanden været løs.
I dagene mellem den 27. juli og den 12. august afvikles De Olympiske Lege i London, og spaniendanskerne er i den lykkelige situation, at de kan holde med to forskellige nationer.
Andalusiens autonomregering gav i juni tilladelse til anlægget af en ny golfbane "Castellar Golf", der kommer til at ligge i Castellar de la Frontera i Cádiz-provinsen.
I Almuñécar har den danskejede restaurant "By Larius" skiftet hurtigretterne ud med et mere sofistikeret à la carte menu.
Fokus: Sommer i Spanien - Man er ikke længere i Estepona, man er midt i Afrika, når man sætter sig op på ladet af en åben lastbil og lader sig transportere ad smalle veje gennem det eksotiske område med vilde dyr i Selwo Adventure Park
Matchen startede den 20. maj på et tidspunkt af dagen, som nogle stadig kalder midt om natten, nemlig kl. 08.30 om morgenen.
Fokus: Sommer i Spanien - Har du lyst til at forkæle dig selv ved stranden med overdådig mad, de populæreste DJ’s og de fedeste shows? Vil du feste sammen med de kendte, de smukke eller de rige? Der er flere beach clubs at vælge imellem, og en af dem er Nikki Beach, som har placeret overliggeren rigtigt højt

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal