Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
September 2012

SOLKYSTEN - September 2012
"Vi tænker på at flytte til Costa del Sol," er der nogen som siger. Men så er der meget at tænke på endnu.
Når man beslutter at købe bolig i et fremmed land, og måske flytte bopælen dertil en dag, melder mange spørgsmål sig. Ved du nok? Denne lille quiz giver et fingerpeg.
Hvordan oplever danskere Spanien, spanierne og den spanske kultur, når de kommer hertil? Hvilke problemer render de ind i, når de flytter? Solkysten har talt med tre personer, som fortæller om deres positive og mindre positive oplevelser.
Her finder du svarerne til quizen.
I modsætning til Frankrig modregner Spanien pensionisternes skat i Danmark
La Reserva de Marbella, Peñarroya-gruppens kendte golf-urbanización, fejrede 25 års fødselsdagen med en række specialtilbud på boligerne i urbanización'ens nye fase.
Nyborg Gymnasium er en af de skoler, som tilbyder en international studentereksamen
Der er en bemærkning som Allan Slaikjær, ejeren af restaurant Don Q på Fuengirolas strandpromenade, ofte hører fra kunderne: I er rigtig gode til at skifte ud på buffeten - vi finder altid to, tre nye retter på den.
I Fuengirolas centrum kan man både se og købe noget af den fineste afrikanske kunst.
En dame i 50’erne klagede over oppustethed, træg fordøjelse, tørre øjne og skede, træthed, smerter i sener, muskler og led.
Drømmer du om at købe en feriebolig i det spanske? Måske overvejer du endda at bosætte dig permanent i Spanien? Så kan Nykredit hjælpe med at realisere drømmen.
Dansk ægtepar laver specialdesignede motorcykler på Costa del Sol
Nogle uger inde i september bliver det efterår med behagelige udetemperaturer, og efter turistsæsonens ryk-ind er der pludselig god plads i gaderne.
Málaga råder over en af verdens mest interessante automobilsamlinger.
Málaga CF’s museum byder på en rundtur, hvor du kan fornemme pulsen i den store klub på nærmeste hold.
Det er ikke normalt at man kan drikke alkohol i et museum, men i Museo del Vino i Málagas centrum er det netop en del af oplevelsen.
Hvis du er interesseret i Andalusiens musikalske baggrund, må du besøge det farverige Museo de Arte Flamenco Juan Breva i Málagas centrum.
I Málagas centrum ligger et byhus fra 1800-tallet. Her bor Voria Harras, som for ti år siden etablerede sit eget hjem midt i Spaniens eneste dukkehusmuseum.
Har du gennem sommeren været generet af tunge, hævede ben og måske ikke ville gå på standen p.g.a. grimme åreknuder, så er det her til efteråret du skal se at få gjort noget ved det.
Bortvisningen af lejere blev gjort nemmere for nylig med vedtagelsen af Loven om Foranstaltninger til Forenkling af Bortvisningsprocedurer (Ley de medidas de Agilización Procesal).
Den spanske Ryder Cup kaptajn José María Olazábal har valgt Thomas Bjørn som en af sine vicekaptajner til matchen mod USA, som afvikles i Chicago i dagene 28.-30. september.
Amnesti betyder, at man lader nogen slippe for at stå til ansvar, dvs. at man tilgiver og glemmer alt det, der er gået forud - "den onde gerning" så at sige.
Jeg blev født i 1942 i København. Min far rejste verden tynd gennem sit arbejde i et medicinalfirma, så min rejselyst kom næsten ind med modermælken ....
Nogle af Europas sydligste vinmarker ligger på la Axarquías sydvendte skråninger mellem bjergene og havet, for foden af Almijara- og Tejedabjergene, hvor planterne får masser af sol.


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal