Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
November 2012

SOLKYSTEN - November 2012
Det er uden tvivl rarere at tilbringe vinteren på Costa del Sol end i Danmark, men her bliver der også koldt og vådt i sammenligning med Bali.
Ti års restaurering har gengivet Løvegården dens oprindelige udseende
For 13 år siden åbnede Unioptica dørene i Avenida de Mijas, Fuengirola, men om godt en måned flytter Claus Bentkjær brillebutikken til hovedstrøget Jesús Santos Rein nr. 13, hvor nye kunder har nemmere ved at få øje på ham.
Restaurant Lucia får travlt i november, men efter mere end 20 års erfaring i restaurationsbranchen generer det ikke Lena og Anders Gran.
Spaniens grundlov anerkender eksistensen af tre historiske autonomregioner. Det er Baskerlandet, Galicien og Katalonien.
De sidste fire år har en usædvanlig koalition af socialister og konservative styret Baskerlandets autonomregering, men forud for autonomvalget den 21. oktober vidste alle, at dens dage var talte.
Et ordsprog siger, at i krig og kærlighed gælder alle kneb. De to tilsyneladende vidt forskellige fænomener har i det mindste det til fælles, at de kan udløse en begejstringsrus.
Fra Benalmádena bliver der hver dag sendt vibrationer til hele kloden for at kurere personer, der har problemer med helbredet
Her i de kommende kolde vintermåneder er vi nok mange som er fristede til at rejse til de varmere himmelstrøg. Bali er en attraktiv valgmulighed, for her er noget for både den eventyrlystne og den som søger ro og stilhed
Omega-3 fedtsyrer beskytter dit hjerte. Til gengæld ødelægges virkningen af kviksølvindholdet i fisk. Det problem kan løses med en ny generation af fiskeoliepræparater
Med LOFT & Roomers tager de unge springet fra produktion og en gros til detailhandel
I foråret opstod chancen for at overtage et veletableret køkkenfirma på Costa del Sol, og to danske forretningspartnere John Allan Patheier og Steen Skovgaard slog til.
Arenaklinikken åbner sine døre i La Cala de Mijas. I forvejen findes der lignende klinikker i Oslo og Flisa.
I Danmark har Henning Kudsk i 22 år levet af at sælge portautomatik gennem sit firma Scan Agentur i Kruså.
”Gør minusdage til Plysdage” var overskriften på et interview med skuespiller og tv-vært Thomas Mygind, som jeg læste på min sommertur til Danmark. Tankevækkende.
Den danske murer Kim Mortensen har fejret ti års jubilæum på Costa del Sol. Han ”tog chancen” og rejste i 2002, hvor der stadig var masser af byggeaktivitet, og fem dage efter ankomsten var han i sving inden for sit fag.

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal