Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
December 2012

SOLKYSTEN - December 2012
Mogens Dahl er hele kiropraktikkens historie i Andalusien. For 25 år siden var han den første, som åbnede en klinik, og for få dage siden fejredes jubilæet med en reception i Fuengirola, hvor han har haft mere end 15.000 patienter på briksen i årenes løb.
Der er en vis risiko for at blive træt af julen, inden den overhovedet har meldt sin ankomst, sådan er bombardementet vi udsættes for i massemedierne.
Den kendte sanger synger med i Margrethekirken under sine besøg
Der har nok altid været illegal jagt rundt omkring i Europa. Krybskytter var omgivet af en vis mystik, men ofte var deres jagt et tilskud til fattige mennesker, der på den måde kunne få et måltid på bordet.
Er du til højtbelagt smørrebrød og typisk danske, lækre retter, så er det værd at smutte forbi det nyåbnede danske spisested, Café Den Lille Havfrue i Benalmádena Pueblo.
Juletiden er allerede godt i gang hos Café La Vida i Fuengirola.
Katalanerens nationalkarakter defineres bedst med et ord fra Kataloniens eget sprog: ”seny”. På dansk kan det oversættes som ”sund fornuft”.
Ismael López-Ventura kommer til Xanit efter 11 år i Sverige
Den lille by mellem Málaga og Granada har spillet en stor rolle
Den kommer fra Riofrío, og ifølge gourmeterne er den en af verdens bedste
Klubbens sidste månedsmatch i 2012 blev spillet fredag den 16. november på LOS NARANJOS med NORDEA PRIVATE BANKING som sponsor.
Tilskuerne på La Rosaleda kunne opleve en historisk aften med Málaga CF’s premiere i Champions League. Det andalusiske hold har på ingen måde kunne sammenlignes med et mindre “nybegynderhold”.
For to år siden skrev jeg om at fodre hunde og katte med råt kød som et alternativ til tørfoder.
Professionel skiinstruktør bag Costa del Sols første skiklub
Uanset hvad du ønsker at forbedre i dit liv, er det dig selv, som ligger inde med svarene. Og du kender selv de bedst mulige svar? Det gør du ved at stille dig selv de bedst mulige spørgsmål, så begynd din process her ...
Nystartet firma tilbyder beskyttede boliger, plejehjemspladser, rehabilitering og rekreation
Pladsen var trang hos Kaas & Kirkemann den den 26. oktober, da både kunder og venner trodsede regnvejret og mødte op til receptionen i anledning af Ole Kirkemanns 70 års fødselsdag.
Som mange gange tidligere, skrev jeg i januar et indlæg her i bladet om retssikkerhed inden for skatteretten. Det drejede sig om, hvorvidt SKAT kunne indkræve oplysninger fra folk for mere end fem år tilbage.

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal