Solkysten
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Januar 2013

SOLKYSTEN - Januar 2013
For at give 2013 en flyvende start, skal vi til karneval i Santa Cruz de Tenerife. Det er en tur på 1500 km fra Málaga.
Den aktive formand for Cámara de Comercio Hispano Danesa har været med siden optagelsen i EF
Velkommen i det nye år. Kom godt fra start. Måske har du lyst til at starte dagen med en base basker, et alkalisk, basedannende boost, der giver mere energi, overskud og vitalitet?
Op til jul fik Da Bruno et nyt medlem af sin efterhånden store familie på Costa del Sol, da den italienske kæde åbnede sin nye restaurant i butikscentret Centro Idea.
En ny vandrerute fra Periana til Nerja bringer dig i kontakt med Costa del Sols smukkeste natur
Støjgener begrænser fuglenes mangfoldighed i bymiljøet. Det viser en undersøgelse foretaget af fire spanske forskere ved Økologisk Fakultet på Extramadura Universitetet.
Erindringen om et tidligere liv som spanske María har hjulpet Jette i nutidens Danmark
Mange ældre mennesker lider af svækket hjerte og må affinde sig med et ”liv i krybesporet”. Nu kommer dansk forskning dem måske til undsætning, og løsningen er et ganske almindeligt kosttilskud uden recept
Rigtig mange mennesker løber i dag, og løb er den mest effektive form for motion, når vi taler om vedligeholdelse og træning af vores kredsløb. Ingen anden motionsform giver en så god belastning af hjerte og kredsløb.
Masmóvil er den lille, som er oppe mod de store, så den spanske mobiltelefonoperatør med skandinavisk accent har grund til at føle sig stolt.
I denne og næste måned deler læserne fotograf Michael Mogensens eventyrlige oplevelser på andalusiske hacienda’er og får et indblik i livet som kvægavler og tyreopdrætter
For det tilfældes skyld at statsminister Mariano Rajoy ved årets start skulle være løbet tør for ideer til den økonomiske genopretning, er de vestlige landes økonomiske samarbejdsorganisation OECD kommet ham til hjælp.
Når man spiller tennis, golf eller har andre armbelastende aktiviteter, kan underarmenes muskler overanstrenges. Smerten sætter sig oftest lige ved tilhæftningerne på albuens inderside eller yderside.
Rytmerne og livsglæden på den anden side af havet smittede af på Santa Cruz de Tenerife
Frank Jensen er en atypisk dansk forretningsmand på Costa del Sol.
Er du en af dem som har opgivet at lære spansk, fordi grammatikken er for svær? Trøst dig med at højst sandsynligt ved du heller intet om dansk grammatik, og alligevel taler du jo - ikke sandt?
Den 10. december slog Unioptica dørene op til deres nye butik på Paseo Jesus Santos Rein i Fuengirola.
Villa Padierna Palace Hotel i Benahavís er blevet tildelt en World Travel Award (WTA) som verdens bedste golfressort.
Nytåret er sunget ind, og champagnepropperne er sprunget. Her i det sydspanske har vi også spist de berømte 12 vindruer.

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal