Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
Februar 2013

SOLKYSTEN - Februar 2013
Blandt de spændende henvisninger uden på månedens blad opholder jeg mig denne gang ved Manden der skabte Valderrama Golf.
Safaris, dykkerture, palmestrande og river rafting - smilets ø i Det Indiske Ocean er en dejlig ferie-destination for den kræsne
De fleste læsere af dette magasin er formentlig allerede bekendte med det nye krav om at man skal indberette alle formuer uden for spansk jord. Dette krav blev indført ved lov 7/2012 af 31. oktober og efterfølgende reguleret i detaljer i det kongelige dekret RD 1558/2012.
Valderramas skaber Jaime Ortíz-Patiño mindes ved sin død som golfturismens store pioner
Olivenolien finansierede en af Andalusiens smukkeste byer Priego de Córdoba
Ruta Solar arrangerer udflugt til Priego med en ekstra oplevelse
For ca. et år siden besluttede Tanja og Henrik Lønfeldt, at det var nu de ville opfylde deres drøm om en dansk café-bar i Sydspanien.
Årets 1. match blev spillet på RIO REAL fredag den 18. januar med gun start kl. 09.30. 75 medlemmer havde tilmeldt sig matchen og Jens Schrøder og formanden var dagens matchledere.
Katalonien tog den 23. januar det første formelle skridt mod en uafhængig stat, da autonomparlamentet i Barcelona vedtog en erklæring om det katalanske folks juridiske og politiske suverænitet.
Når en kvinde bliver gravid, vil hun ofte blive mødt med en masse alarmerende råd om at holde sig fra sin kat på grund af faren for ”haresyge”, der kan være skadeligt for barnet, men... lad nu være med at tro på dette vanvid!
”Water for Life” står der på den nye kildevandskøler på John Franks kontor for Private Investment i Fuengirola. Hver gang du ta'r et krus og fylder det, slukker du ikke alene din egen tørst, men beboernes i en afrikansk landsby, fordi ti procent af fabrikantens indtægter går ubeskåret til internationalt hjælpearbejde.
Guldimplantation eller guldakupunktur blev udviklet af en amerikansk dyrlæge i 1970’erne.
Sådan sagde lægekunstens fader Hippokrates for 2000 år siden. Følgende beretning fra en patient er blot et eksempel på hvor meget kost og livsstil betyder:
At få motion gennem løb har rigtig mange positive sidegevinster
Fotograf Michael Mogensen er taget til Tarifa, bl.a. for at besøge ridecenteret Hípica el Mastral.
Det må desværre konstateres, at den nuværende danske regering ikke har formået at komme med noget epokegørende på skatteområdet. Man er blevet enige om forskellige små ændringer som fjernelse af fedtafgiften på et par fødevarer.
Her i klinikken kommer en del, som er meget kede af, at de har måttet stoppe golfspillet p.g.a. alvorlige rygsmerter. Her er et par gode råd, hvis du vil undgå dette og særligt, hvis du allerede har tendens til rygsmerter.
En gang imellem er det rart at høre andre folks mening om noget, inden man selv prøver det. Måske, fordi man ikke ved så meget om det, eller fordi man er i tvivl om kvaliteten af det, man er ved at kaste sig ud i. Magasinet Solkysten gerne hjælpe med i vores nye artikelserie; “PRØV DET SELV”. Vi afprøver forskellige behandlings- og plejemetoder og fortæller om oplevelsen.
Korruptionskarruselen kører igen. Regeringspartiet Partido Popular er i chok over afsløringen af en bankkonto i Schweiz, hvor der står 22 millioner € i Luis Bárcenas navn.
At spise tapas bliver stadig mere almindeligt i Danmark.
I begyndelsen af december måned overtog svenske Anders Hansson og hans engelske forlovede, Heather Bateman, Restaurante La Chispa ved Feriapladsen i Fuengirola fra de tidligere ejere.
De fleste af vores hormoner produceres af en gruppe kirtler der samlet kaldes det endokrine system
Den danske privatskole Bifrostskolen har fra januar 2013 fået til huse i nye, lækre lokaler i Arroyo de la Miel samt nye ejere, ægteparret Gitte og Araz Khan.

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal