Solkysten
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Marts 2013

SOLKYSTEN - Marts 2013
Akupunktur er et nyttigt supplement til den traditionelle behandling af kræftpatienter, fortæller Centro Sanums amerikanske akupunktør Rachel Cohen, der er vendt hjem fra et kursus på Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York.
For nylig læste jeg Anita Moorjani’s bog “Dying to be me”. En bog, der gør indtryk. Derfor disse linier. I 2006 havde hun en nærdødsoplevelse, der satte livet i et andet perspektiv.
Bodil Schou Andersen drog til Costa del Sol med sin bare tre uger gamle søn Martin på armen – men uden planer. I dag, 33 år senere, er hun og sønnen sammen om at drive en velkendt og veletableret ejendomsmæglervirksomhed. Og hun har stadig ingen planer om at flytte hjem til Vejen
Har du nu igen udspurgt din partner med en undertone af kontrol hvonår festen var slut?
Om dagen kan du finde Nina i en café - men om aftenen skal du på natklub i Puerto Banús, hvis du vil opleve hende som DJ
Sevillas berømte påskeprocessioner fandt deres form i 1600-tallet
Man har i lang tid troet, at hunde kun ser i sort og hvidt. Nu har man fundet ud af, at nethindens struktur i menneskets og hundens øje faktisk ligner hinanden, selv om procentdelen og eksistensen af de celler, der opfanger farve (nethindens tapceller), er mindre hos hunden end hos mennesket.
At få diagnosen slidgigt kan være ubehageligt – for slidgigt er en kronisk lidelse, der gradvist og ganske langsomt ødelægger det angrebne led, og ingen kan stille en hurtig bedring eller fuld helbredelse i udsigt.
Jeg tillader mig denne gang at citere fra Dagbladet Børsen, hvor den anerkendte danske økonom Robert Spliid under overskriften "Den nye røde skatteskrue" skriver om den evindelige skatteskrue:
Lørdag den 16. marts kan du godt kridte cowboystøvlerne og tage til åbningsreception i den første danske countrybar på kysten. Ernst Bülow og Mette Jantzen slår saloondørene op på Avda. Las Palmeras i Benalmádena og inviterer til llevende country musik, tapas og øl til deres åbningsreception.
Torremolinos' borgmester Pedro Fernández Montes havde selskab af kendte tyrefægtere, berømte fodboldspillere og naturligvis en masse af golfverdenens egne koryfæer, da han den 13. februar indviede den nye kommunale golfskole sammen med Miguel Ángel Jiménez. Sidstnævnte har lagt navn til Torremolinos' eneste golfanlæg.
Los Daneses Golf afholdt deres første torsdagsmatch i 2013 den 7. februar på Miraflores Golf, hvor der var spisning efter matchen.
Årets 2. match blev spillet på La Quinta fredag den 15. februar med gun start kl. 09.30. 67 medlemmer og 5 gæster havde tilmeldt sig matchen, og Else & Jens Rasmussen var dagens matchledere.
Artiklen kræver, synes jeg, lidt forhistorie om området jeg bor i: Sitio de Calahonda mellem Fuengirola og Marbella. Min kone og jeg havde længe været på udkig efter hus i Spanien.
Den socialistiske oppositionsleder Alfredo Pérez Rubalcaba kræver at statsminister Mariano Rajoy går af, efter at han er blevet direkte involveret i det konservative regeringspartis nye korruptionsskandale.
De færreste ved, at cancer i tyktarmen er den næsthyppigste cancerform - både hos mænd og kvinder. Den opstår så godt som altid i slimhinden.
Det er en rigtig dårlig skulder, der tvinger mig ned til Skandinavisk Fysioterapi, da mine lommefilosofiske begreber om, at ”det der kommer af sig selv også forsvinder af sig selv”, har vist sig ikke at holde stik. Det har taget et par måneder at nå til den erkendelse, men nu er der ingen vej uden om.
Tværtimod kan mænd reducere risikoen for kræft med otte procent ved blot at tage et dagligt tilskud af vitaminer og mineraler
Madrid-forstaden Alcorcón vil i løbet af fire eller fem år forvandles til et europæisk Las Vegas.
Frode Veddinge er flyttet til Arroyo de la Miel, og han vil bruges - ligesom for et halvt århundrede siden
Spaniens mest ekstravagante byfest Las Fallas fejres i dagene 15.-19. marts
Mange mennesker er kommet til mig gennem tiden med ønsket om målrettet motion og vægttab. Vil du gerne ned i vægt så er opskriften egentlig ganske enkel: Du skal blot forbrænde flere kalorier,end du indtager! Længere er den ikke.


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal