Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
April 2013

SOLKYSTEN - April 2013
Det er et spørgsmål til tidligere minister Troels Lund Poulsen (TLP), der var skatteminister indtil valget i efteråret 2011.
Linkedin er blevet endnu nemmere at gå til med den danske version
Dette år er der kommet et nyt ansigt i rejsebranchen, som er værd at tale om.
En 75-årig kvinde søgte vejledning om, hvad der kunne gøres i forbindelse med forhøjet kolesterol. Igennem flere år havde hun fået medicin, men døjede med bivirkningerne i form af muskel- og ledsmerter. Det var derfor ikke fristende at øge dosis, og hun var interesseret i at gøre noget ved det over kosten.
Det er naturligvis usundt at børnene kun lever af is, men det plejer ikke at gå ud over figuren - tværtimod ser de ud til at blive tynde af det.
Det blev en overvældende god dag, da Unioptica holdt reception lørdag den 23. februar for nye såvel som gamle kunder, venner og samarbejdspartnere.
I urbanización El Faro (Mijas Costa) bor den pensionerede norske journalist Torbjørn Eide, som har fået større tillid til Spaniens læger - og måske lidt mindre til hjemlandets.
Álora ligger midt i Málagas store køkkenhave
Sygdommen kendes også som filariasis eller tropisk hjerteorm. Det er en meget udbredt sygdom i Spanien, og den rammer hovedsageligt hunde. I meget sjældne tilfælde kan den også ramme katte.
Langt størstedelen af os oplever at have smerter i hovedet (ofte pga. dehydrering eller stress), og en stor del af os lever med mere eller mindre konstante hovedpine-gener.
Der var bogstavelig talt en gevaldig blæst om Skydeklubben af 8. Februar 1995, da den årlige Konge- og Dronningeskydning løb af stablen den 23. februar, men i det mindste blev konkurrencedeltagerne forskånet for regn, selv om store, sorte skyer lå truende over Hotel Tamisa Golf.
Med virkning fra 1. januar er hypoteksloven blevet ændret.
I Danmark har John Allan Patheier og kompagnonen Steen Skovgaard en entreprenørforretning med speciale i isoleringsopgaver.
Er vi blevet lidt bange her på Solkysten for at indrømme at vi keder os – ja, det gælder selvfølgelig også andre steder. Netop derfor er det måske et af de steder, hvor vi har de største udviklingsområder og kan finde noget virkelig væsentligt.
Málaga har trodset alle odds i en historisk match, og i et af deres absolut afgørende øjeblikke slog de hvide et utroligt stærkt stillet Oporto på hjemmebane i Champions League ottendedelsfinalen.
Det kan godt være, at tilværelsen som hest ikke byder på den store rigdom af oplevelser, men når det gælder sundhed, er de firbenede dyr på nogle områder flere banelængder foran os
Årets 3. match blev spillet på El Paraiso fredag den 15. marts med gun start kl. 9.00. 79 medlemmer og 4 gæster havde tilmeldt sig, og Lotte & Kim Müller var dagens matchledere.
Det nye selskab Seeatre er først i verden med sit projekt
Krisen har ryddet ud i de spanske topturneringer, men den traditionsrige Open de España kunne ikke undværes på programmet, og i år afvikles den for fjerde gang på Parador de El Saler Golf i Valencia-regionen. Det foregår i dagene fra den 18. til den 21. april.
Hver dag er der gode tilbud i dit lokalområde på de nye deal-of-the-day sites
Dem, der er vant til at færdes på den karakteristiske hovedvej N-340 på Costa del Sol, har sikkert på et tidspunkt gjort stop ved den meget specielle enklave, hvor Restaurant Chez Max åbnede for 12 år siden.
Danmarks ældste kostskole, Herlufsholm Skole, afholdt sin første sommerskole i 2012. I sommerferien 2013 inviterer de endnu en gang børn og unge i alderen 13-15 år til deres historiske skole, hvor programmet byder på danskundervisning, kreative og sportslige aktiviteter samt samvær og hygge med jævnaldrene fra hele verden

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal