Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
Maj 2013

SOLKYSTEN - Maj 2013
Oplysning, god mad og sammenhold er kodeordene for et stigende antal seniorer, som vælger ferie med indhold
Tina Scheftelowitz og Lasse Thielfoldt købte drømmeboligen i Frigiliana
Møbelbutikken BoConcept ligner sig selv i stueetagen, men på førstesalen er sortimentet i de sidste måneder blevet større og meget mere varieret.
Endelig kom foråret til Costa del Sol, og når dette blad kommer på gaden, er jeg sikker på, vi griller på terrassen. Da jeg selv holder meget af rosévin, har jeg fundet et par stykker, der egner sig til de gode bøffer og de lækre spareribs
At rejse er at leve, sagde den verdensberømte fynbo, H.C. Andersen, som var kendt for sin enormt store rejselyst.
I dag, på Dronning Margrethe II's 73-års fødselsdag, kom skatteminister Holger K. Nielsen (SF) med en overraskende god meddelelse; ja, man skulle næsten tro, at SF var blevet et rigtig kongelig-sindet parti.
Forårsmessen i Club Danés den 23. og 24. marts var en success for de fleste, som havde sat stand op i klubbens lokaler. Flere lagde vejen forbi for at se de mange spændende tilbud og få information om deltagernes virksomheder. Udenfor blev der grillet masser af hotdogs og selv om vejret ikke var det bedste, var messen pænt besøgt.
Brok er en defekt i bughulens væg, og som sådan en lidelse der rammer både mænd og kvinder.
Mange mennesker går rundt med smerter i fingre og hænder.
Livsstilshøjskolen Gudum ligger midt imellem Struer og Lemvig i Vestjylland i nogle smukke omgivelser mellem skov og strand.
Moderne haut couture baseret på Francisco de Zurbaráns 400-årige lærreder
I april besluttede en undersøgelsesdommer at sigte infanta Cristina i forbindelse med ægtemanden Iñaki Urdangarins løbende sag om korruption.
I urbanización El Chaparral (Mijas Costa) har Simone og Svend Haugaard-Just åbnet Just Wellness, der er kystens første klinik for master akupunktur.
Alle levende væsner trækker vejret og bliver derfor ramt af forurening, hvor skadelige partikler ophober sig i deres organisme. Forurening og byens støj påvirker mennesker på samme måde som hunde
Man udsætter sine hænder for meget i løbet af en dag. Ting som udtørrer huden godt og grundigt, hvis man ikke husker at bruge en god håndcreme. Det kan en paraffinbehandling råde bod på
I min søgen efter nye veje til sundhed går rejsen denne gang på power retreat i Sri Lanka med ayurvediske behandlinger.
Årets 4. match blev spillet på San Roque Old Course fredag den 19. april med gun start kl. 10:00. 78 havde tilmeldt sig matchen, og Jens Schrøder og Flemming Ernst var dagens matchledere.
I maj og juni er det tid for spanske residenter at indlevere den spanske selvangivelse for indkomst.
Igennem mange år har Brandbjerg Højskole dannet rammen om forskellige sommerkurser for aktive, danske familier og for seniorer.
Snart skal sandalerne frem, og det er på tide at få gjort fødderne sommerklar med en lækker pedicure hos Yolanda i Centro Omega.
Margrethekirkens nye præst Iben Snell har rejselyst i blodet
Et kort kursus er et slags mini-højskoleophold.

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal