Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Bolig-udland
Juni 2014

SOLKYSTEN - Juni 2014
Sydspaniens eneste skistation har også en sommer­sæson
CT 200h er blevet hovedmodellen for Lexux i Europa og spiller en afgørende rolle for bilfabrikanten.
I 1956 bad sherry- og brandydynastiet Osborne fra byen El Puerto de Santa María designeren Manolo Prieto om at lave en kampagne til deres brandy Veterano.
ADOREA Benalmádena ligger i et fantastisk område lige i hjertet af Costa del Sol. Her kan man nyde godt af mere end 300 solskinsdage om året.
Hvor meget ved du egentlig om dit blod? Andet end at du selvfølgelig ikke kan leve uden? Du ved måske også at et voksent menneske har fire-fem liter blod i kroppen.
Da den nye Dominator 640 blev præsenteret ved den store bådudstilling i Cannes sidste år, vakte den opsigt ved at vinde prisen både for bedste layout og bedste interior.
Jeg har de sidste tre-fire måneder gået og samlet alle de bidrag sammen, der er kommet til dette emne; både fra politikere, advokatsamfundet, revisorsamfundet og ikke mindst medierne.
Forårets sidste match inden sommerferien blev spillet på Guadalmina Golf fredag den 16. maj i det flotteste vejr man kan tænke sig.
Zink er et næringsstof, som er med til at styre over 300 forskellige enzymer i kroppen. Hvis ikke disse enzymer fungerer normalt, kan det hæmme energiomsætning, muskelopbygning og immunforsvar
Da Bernd Martin flyttede til Costa del Sol i 2009, var det ikke optimale tidspunkt at grundlægge et nyt firma.
Ordet “Bonsai” betyder træ i en skål, og selve kunsten at dyrke disse små træer stammer flere tusind år tilbage i Østen.
Nej, det er ikke almindeligt tøj, jeg vil til at skrive om denne gang, men meget mere det tøj eller kostume som vi bruger, når vi er sammen med andre mennesker.
Rottehullet er en ny, dansk café/bar i Benalmádena Pueblo. De fleste ville kunne genkende Marinus Madsen, som driver stedet, fra den tidligere Meat & Rock restaurant i Fuengirola havn, hvor han serverede de saftigste bøffer.
Ryg- og lændesmerter er almindelige fænomener, der rammer op mod 90 pct. af alle danskere på et eller andet tidspunkt i deres liv.
Lørdag den 4. oktober arrangerer udlændingekontoret på rådhuset i Mijas en venskabsdag med Danmark.
Hvis du har planer om ombygning, renovering og lign. i dit hus eller lejlighed, kan du få professionel hjælp hos svenske Mikael Johansson og hollandske Robin Christiani.
I juni måned genåbner Claude Bali fra Deco-Home en del af den tidligere restaurant i La Capucine på Mijas-vejen.
Der er ikke ret meget, der kan kalde svundne minder frem, som de sange man er vokset op med i sin barndom og tidlige ungdom.
”Pak en lille rygsæk med det mest nødvendige til en uge, for vi skal gå godt en time for at komme frem, og der er hverken telefon eller internetforbindelse”.
Magasinet Solkysten stillede både op i det andalusiske mesterskab den 26.-27. april samt i Spaniens mesterskabet 1.- 4. maj indenfor bådklassen Platú 25.

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal