Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
September 2013

SOLKYSTEN - September 2013
Egentlig kom hun til mig for at få kigget på sit levende blod, hvilket vi også gjorde. Vigtigst var dog at tage sig af hjernen først.
Konflikten mellem Spanien og England blussede op, og løsningen kan trække ud
I 1480 blev den første domstol oprettet i Sevilla. Først i 1834 slap spanierne af med institutionen igen
Når sommeren er over os, kan man komme i tvivl om, hvad man skal gøre med sin hund på ferien.
Miguel Angel Jiménez, en af de bedste spanske golfspillere, stræber efter at have deltaget i hele 700 turneringer, og dette er ikke usandsynligt.
De spanske skattemyndigheder har inden for de seneste to år pålagt virksomheder (indtil videre både aktive og inaktive selskaber) at oprette”elektronisk postkasse” hos de spanske skattemyndigheder.
Josef Pilates begyndte at udvikle sit unikke stabilitetstræningssystem i starten af 1900-tallet i Tyskland.
....men oplægget kommer ikke ned i dybden og giver ikke ordentlige retningslinier.
Månedsophold i en lækker lejlighed med ubegrænset golf spil og undervisning af en pro-træner, samt mulighed for at tilføje ”plusser” som feks billeje, leje af golfudstyr, spa-behandling/massage, og TV på det sprog golf gæsterne ønsker osv.
Måske husker læserne, at jeg ikke er meget bevendt til at bevæge mig ud i naturen, da jeg skal have to krykker til hjælp, så mine naturoplevelser bliver i haven. Det har dog også givet oplevelser som jeg i hvert fald ikke har fået ude i landskaberne - hverken danske eller spanske.
Personer med kronisk hjertesvigt kan halvere risikoen for at dø af deres sygdom, hvis de tager Q10, viser en spændende ny undersøgelse.
”Vil du købe den? Du kan få den for 3000 Euro.
Vi kender alle til ventetid og ved, at den har utrolig forskellig betydning, alt efter hvilken situation, vi befinder os i.

Annoncer her!

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal