Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
November 2013

SOLKYSTEN - November 2013
Bøffer på grillen, en god flaske rødvin og dejlige omgivelser. Hvad mere kan man ønske sig, når man skal have en god frokost eller middag? Vi har besøgt El Rancho de Salva, som byder på alt dette og mere
Anette Skou startede udlændingekontoret i Mijas, som blev model for kystens andre kommuner
Langt hyppigst spreder brystcancer sig ved at vokse ind i lymfebanerne, som fører cellerne videre til lymfeknuderne
Sundhed og velvære er noget flere og flere går op i, og vi er meget mere bevidste om, at det er vigtig at forkæle sin krop, så den også har det godt.
Det er ganske enkelt min forventning til sagen om de forkerte ejendomsvurderinger, hvor 75 pct. er forkerte ifølge Rigsrevisionen; enten er de for høje eller også for lave. Kun 25 pct. anses for korrekte. Hvorfor?
Det spanske boligmarked er langsomt ved at komme sig, og selvom nogle områder stadig har trykkede boligpriser, kan vi forvente at se en stigning i antallet af boligkøb, foretaget af ikke-europæere på grund af den nye visum-lovgivning, som forventes at træde i kraft meget snart.
Når man taler om Hirokazu Kanazawa, taler man om en levende legende inden for traditionel Karate-do.
Siden oldtiden har sølv spillet en væsentlig rolle i menneskers sundhed.
Flot anlagte haver og specialdesignede poolområder er populære i Sydspanien. Hos Real Design Marbella får du vejledning og professionel hjælp til at indrette boligen efter din smag
Det spanske efterår viste sig fra sin absolut bedste side, da vores oktobermatch på Santana Golf blev spillet fredag den 18. oktober. Matchen var samtidig kvalifikation til årets klubmesterskab.
Det danske callcenter Infonordic beskæftiger efterhånden mere end 60 medarbejdere i El Pinillo
I oktober måned startede Nina Antonsen som fysioterapeut og specialist i psykomotorisk fysioterapi på Clinica Physiospain i Fuengirola.
Noget af det værste der kan ske, når vi rejser med vores kæledyr, er hvis vores kære bliver tilbageholdt i sikkerhedskontrollen, fordi vi ikke har overholdt de gældende regler i det land, vi rejser til.
Linn Johannson og Flemming Lockenwitz har sammen åbnet Wellness Corner, som du finder ved Feriapladsen i Fuengirola lige ved siden af Cafe La Vida.
Costa del Sol er blevet mere miljøvenlig, men det kan blive endnu bedre - det afhænger af dig selv
Når der er travlt, har mange tendens til at trække vejret overfladisk, dvs vi bruger kun den øverste del af brystkassen, og ”vejret” når kun ned til den øverste del af maven.

Annoncer her!

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal