Solkysten
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Januar 2014

SOLKYSTEN - Januar 2014
Så er vi gang med at tage fat på et friskt nyt år, og et af de bedste råd, jeg kan give dig er, at du giver dine celler et miljøtilsyn i nytårsgave.
Spanien kan tilbyde et hav af muligheder for de par der ønsker at gifte sig. Den skønne natur og det varme klima gør landet ideelt til at fejre denne store dag
Over døren har der stået Clínica Dental Noruega siden starten i 2002, men i dag er tandlægeklinikken i Fuengirola snarere skandinavisk.
Det er lykkedes amerikanske forskere at bremse sclerose hos mus ved at behandle dem med D-vitamin. Næste skridt er at lave tilsvarende forsøg på mennesker
For et halvt år siden købte et nordjysk ægtepar villaen i urbanización Sierrazuela. Foreløbig skal den tjene som feriebolig, og på længere sigt måske noget mere, så den er værd at ofre lidt kærlighed på.
Ethvert brudepars mareridt må være, at noget går galt på den dag, de vil huske resten af deres liv.
Tivoli i København, og stranden på Costa del Sol - begge dele har sin charme
Mauritius beskrives ofte som en smeltedigel, hvor fortid og fremtid mødes i perfekt harmoni, og den betagende skønhed og afslappede atmosfære lokker de rejsende til at vende tilbage igen og igen
I øjeblikket er den forventede levetid for vores kæledyr forbedret takket være fremskridt inden for veterinærmedicin og bedre pleje i hjemmene.
I vesten er vi ofte vant til at få behandlet vores fysiske og psykiske problemer med receptmedicin.
Maria José og Diana fra BrideSSecret sørger for, at bruden ikke skal tænke på detaljer, men bare nyde dagen.
Miguel Angel Jiménez slog sin egen rekord som European Tours ældste vinder med sin fantastiske sejr i Hong Kong Open for fjerde gang i træk.
Skal det være et eksklusivt bryllup? En oplagt mulighed er det fem­stjernede Hotel Vincci Selección Estrella del Mar, som også omfatter den nærliggende Beach Club Estrella del Mar på Marbellas bed­ste strand.
Nogle gør det fordi de ikke selv kan nå, nogle fordi de rent faktisk har et problem, og nogle kan bare godt lide at få nusset og plejet deres fødder af læge exam. fodplejer Susanne Bak-Sørensen.
Vi har rundet det nye år, hvor de fleste af os er fyldt med en masse ambitioner og drømme, om alt det vi vil gøre, for at få en bedre virkelighed.
Engelske Dyana Dessar Simmons har fundet drømmejobbet som bryllupsplanlægger.
Finca Naundrup i Calahonda var ramme om et pilotprojekt for danske soldater med psykiske krigsskader

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal