Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
AAEstates
April 2014

SOLKYSTEN - April 2014
Parken i Fuengirola har indviet en ny temazone med ”drager” og kæmpeskildpadder
Hvor skal du hen i påskeferien? Her er bud på nogle rejser - kort- og langdistance - alt efter som hvor meget ferie man nu har, og hvor langt man har lyst at rejse.
Nyt designsamarbejde mellem NENDO og BoConcept! Japansk og dansk designkultur har i mange år haft stor international appeal, og på trods af den geografiske afstand er der mange ligheder i de to designkulturer, hvor minimalisme og autencitet er nøgleord. Kig ind hos BoConcept Mijas og se deres udvalg af den nye kollektion
Efter flere misforståelser og direkte forkerte instruktioner fra andre sundhedsinstanser om brugen af henholdsvis is og varme til behandling af skader, er det på tide at få sat tingene helt på plads, så bladets læsere i hvert fald ikke er i tvivl.
Han blev brillemand fordi ingen andre ville have ham, hævder han, og sådan går det med andre ord til at vi finder ham her - Claus fra Unioptica uden for butikken i Fuengirola.
”Av, mit knæ er fyldt med væske, rødt og varmt” – en herre kom med et akut urinsyregigtanfald i klinikken. Knæet var så hævet at han ikke kunne bøje det, det strittede lige ud i luften da han satte sig.
Selvom der er skrevet mange artikler om ejendomshandler i Spanien, er der ikke skrevet meget om, hvor langt advokatens ansvar strækker.
”Ay, ay, ay”, lyder det gennem ege­skoven. ”Ay, ay, ay”. Det er porqueroen – svinehyrden – der råber... Han tænker nok ikke meget på hvilken værdi disse mange svin repræsenterer, for det er ikke hvilke som helst svin, vi besøger på deres græsgange - dehesaen.
Det er ikke kun immunforsvaret, du gavner med et højt indtag af C-vitamin. Det er ligeledes med til at styrke blodkarrene, så du er bedre beskyttet mod blandt andet blødninger i hjernen, viser ny fransk forskning fra universitetet i Rennes
En ADSL-forbindelse til internettet er næsten uundværlig i dag, men det kan være problematisk at bestille den hvis man ikke taler spansk.
Da Sophie Madsen forlod Dubai var det med lidt anderledes ting i flyttegodset.
Arrangørerne af ”NH Collection Open de Golf” har besluttet at invitere alle gratis med til den nye topturnering, som afvikles i dagene 3. til 6. april på La Reserva de Sotogrande.
Løber du stadig rundt og leder efter remoulade, karrysild eller røde pølser, når der skal handles ind til frokosten?
I marts blev klubbens månedsmatch spillet på El Paraiso Golf fredag den 14. med gun start kl. 09.30.
Solens stråler er noget af det skønneste her i forårsmånederne, hvor det endnu ikke er blevet for varmt til at nyde dem i fulde drag - selv midt på dagen.
Spanien føler sig magtesløs over for det voksende pres på sine grænser i de to nordafrikanske byer Melilla og Ceuta, hvor grænsehegnene hver uge er genstand for velorganiserede og voldelige angreb af økonomiske flygtninge fra det sorte Afrika.
Du bliver hvad du spiser – det er næsten blevet til en officiel sandhed. På samme måde bliver vores sind og psyke også præget af hvad vi tænker. Det er straks mere øv, for de fleste kan bedre styre, hvad de putter i munden end hvad de tænker - især ubevidst.
”Vi er to nørder som kan li’ at udvikle produkter til danskere i udlandet,” siger Jesper Nissen fra internet-firmaet VPN-Byen.

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal