Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Maj 2014

SOLKYSTEN - Maj 2014
Gud eller en anden med udsædvanlige kræfter forsynede dalen Boí Taüll med en vidunderlig, harmonisk natur. Folket fra dalen betalte tilbage ved at bygge kirker, kapeller og klokketårne, som peger mod himlen og danner rammen om den bedste romanske kunst i verden
Balance er et ord, som bruges om mange ting - lige fra regnskab til diverse elementers ligevægt. Denne artikel vil omhandle den fysiske balance og stabilitet i vores krop. Dvs. om du f.eks. kan stå på ét ben i 30 sekunder.
Oxidativ stress sker hver dag naturligt i kroppen som led i den almindlige forbrænding.
De fleste gourmander har sikkert fulgt offentliggørelsen af Michelins stjerner med stor interesse. Mere spændende bliver det til næste år, hvor den nye nordiske guide ser dagens lys.
Sidste år kom Skolerne i Oure med et helt nyt tilbud: Oure Global Sommer. 2 ugers sommerskole for unge udlandsdanskere i alderen 13 til 16 år. Kurset viste sig at være en succes, og i år gentager de den.
Siden 1891 har der været travløb på Charlottenlund Travbane, og i år afvikler banen sit hidtil største travløb, nemlig finalen i Trotting Masters med nogle af verdens bedste travere
I det bedst tænkelige område i det centrale København på grænsen til Hellerup er Strandpromenaden at finde.
Om du tilbringer hele sommeren i Danmark eller kun en del af den, kan du være sikker på en ting - du behøver ikke kede dig.
Den gamle, smukke have sætter alle musikalske sejl til denne sommer. Alene det klassiske koncertprogram består af ikke færre end 62 koncerter, og har man årskort er der gratis adgang til 48 af dem.
Midt i hjertet af Vendsyssel ligger Vrå Højskole - en traditionsrig folkehøjskole, hvor fællesskabet og fagligheden går hånd i hånd.
Den 11. april 2014 blev der spillet landskamp mellem Norge og Danmark under ledelse af de to kaptajner Svein Pettersen fra Norge og malermester Lars Ole Bell fra Danmark.
Drømmer du om en tur på to hjulud i det blå, så arrangerer Rolf Pedersen fra Diavelo & Iron Skull udflugter på el-cykler og motorcykel.
Lars Physant illustrerede Inge og Klaus Rifbjergs gendigtning af Ferias. Nu udstilles malerierne i Lorcas fødeby
På baggrund af det første års erfaringer udvider Nordisk Senior Service omsorgsarbejdet for skandinaver på Costa del Sol.
Jeg er ikke særlig god til at forkæle min hud - især i ansigtet. For det første gider jeg ikke bruge tid på det, og for det andet synes jeg, det må være nok med en god dag- og natcreme.
Andalusiens røde kabinet - regeringskoalitionen mellem socialister (PSOE) og venstrefløjskoalitionen Izquierda Unida - overlevede med nød og næppe en krise, som atter kan blusse op.
Italieneren Marco Crespi kunne løfte trofæet i europatourens nyeste turnering ”nH Collection Open”, der i starten af april blev afviklet på La Reserva de Sotogrande.
Den svenske læge Ann-Marie Göransson er blevet tilknyttet Xanits lægeklinik i Fuengirola.
Det spanske demokratis fader Adolfo Suárez døde, samtidig med at demokratiet blev kastet ud i sin hidtil alvorligste forfatningskrise af en ny generation af politikere, der har glemt læren af de vanskelige og afgørende år, hvor en ny politisk stil sikrede Spaniens fredelige overgang fra militærdiktatur til vestligt demokrati.
Månedsmatchen blev afviklet fredag den 11. april på San Roque Old Course med Jyske Bank Gibraltar som sponsor.

Annoncer her!

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal