Solkysten
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
August 2014

SOLKYSTEN - August 2014
Luna Mora festivalen bringer dig tilbage til det gamle al-Andalus
I september/oktober er Dyrehaven skueplads for de store kronhjortes brunsttid. Og det går ikke stille for sig, når næste års afkom skal i hus.
For turisten og de fastboende, som trænger til et weekend væk fra det hele, er The Urban Villa et fredfyldt, intimt hotel i bjergene tæt på Marbella by
De høje sommertemperaturer kombineret med fugt efter bad øger risikoen for bakterier og svamp i øret, hvilket leder til infektion.
Ja, hvad er det egentlig, vi går og venter på? For en måned siden var det måske, at det skulle blive rigtig sommer, for ofte har vi et bestemt billede af, hvordan en sommer skal være, for at den er rigtig.
I sidste nummer af Solkysten handlede det om hydrering, om af få væske nok. Denne gang om, hvordan vi får det bedste vand.
Der skrives lige nu en masse om den "nye" aldersopsparing. Hvad er det nu for "et dyr"?
Ældre mænd, som tager kolesterolsænkende medicin, er tilbøjelige til at skære ned på fysisk aktivitet, rapporterer amerikanske forskere i en ny undersøgelse. Det har dog en naturlig forklaring, og der findes en ligeså naturlig løsning på problemet
Mayan Monkey Mijas - den velkendte chokoladebutik og fabrik har flyttet produktionen til deres nye store lokale på Plaza Virgen la Peña i Mijas.
Hvad har Kronprins Frederik og de tyske fodboldverdensmestre til fælles? Det er der ikke mange, der ved, men faktisk handler det om at få mere energi, styrke, udholdenhed og fleksibilitet.


Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal