Solkysten
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
September 2014

SOLKYSTEN - September 2014
Den 4. oktober fejrer kommunen en venskabsdag med masser af aktiviteter
Artikelserie: Syv trin til et sundere liv. (2) Trin 2 Det Grønne
Mange oplever smerter i albuen en gang i mellem og som oftest går de væk igen af sig selv.
1. Hvad er det? Det er vores dyrs "vinduesviskere". 2. Hvor sidder det? Det befinder sig i en "pose" ved krogen tættest på snuden. Når dyret blinker, fejer det tredje øjenlåg hen over øjet og tilbage igen til dens pose. Dette øjenlåg er dog ikke forsynet med muskulatur, som kan styre, hvilken retning det fejer, men gør det altid fra side til side helt automatisk, når øjet lukker sig for en udefrakommende trussel, eller blot når den lukker øjnene.
Ny dansk krimi foregår på kendt spansk ferieø
Syv gode år kan Erik Nielsen fejre på Cafe La Vida i slutningen af september. Det har været hårdt, men også sjovt, for som Erik siger: “Det skal det være, for at det fungerer”
En gruppe førende europæiske eksperter anbefaler det naturlige stof glucosamin som den mest oplagte behandlingsform mod slidgigt, eftersom det er både effektivt og uden nævneværdige bivirkninger
Forskningslederen bag de revolutionerende Modic undersøgelser, Phd. Hanne Albert, åbner klinik i Fuengirola sammen med kiropraktor Mogens Dahl. Hermed får tusinder af patienter med ryglidelser et lokalt alternativ til centeret i Odense, der behandler Modic forandringer
Elsker du ost, ligesom mig, så tror jeg hurtigt du bliver stamgæst i Fuengirolas eneste Gourmet Ostebar og Delikatesse, Mr. Rohs, som netop lige er åbnet i centrum.
Jeg blev opereret for diskusprolaps to gange i henholdsvis 2001 og 2008, absolut vellykket, og har kunnet passe mit arbejde uden de store problemer.
Der er nu gået 40 år siden Puente Romano Beach Resort tilbage i 1974, startede som et af de mest eksklusive luksuriøse lejlighedskomplekser på Milla de Oro i Marbella. Men stadig den dag i dag stråler stedet mere end nogensinde.
Bjergenes små landsbyer har en turisme baseret på landets gamle traditioner og naturens store skuespil

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal