Solkysten
AAEstates
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Oktober 2014
SOLKYSTEN - Oktober 2014
”Kære læser. Denne håndbog henvender sig til danskere med bolig i Spanien, eller planer om at få det... Begge grupper står over for uvante problemer i et fremmed land, og dem skal der tages højde for i tide. Mange har erkendt, det kan koste dyrt ikke at gøre tingene rigtigt fra starten.”
Nu er det tid til en anderledes ”vejrudsigt” – at fortælle, hvor vigtigt det er at trække vejret ordentligt.
Lucia Botella for Pepe Botella
Restaurant Chez Max er en international restaurant, hvor der er plads til alle, og hvor gæsterne tager tilfredse hjem.
Der var flot tilslutning til årets første match efter sommerferien på Santa Clara lørdag den 20. september, som samtidig var sidste match inden kontingentbetaling den 1. oktober.
Danskerne har fået en helt ny folkeskolereform, der er trådt i kraft her med det nye skoleårs start i august 2014.
Andorra er også i færd med at udvikle en valfartsturisme
Axarquías største møbelbutik er dansk, og i oktober fejrer den sit 15 års jubilæum
Et år er så småt ved at være gået, siden frisørsalonen Hair Inspiracion åbnede i de nye lokaler ved Feriapladsen i Fuengirola.
For 15 år siden kom Matías Luparia til Spanien fra Argentina, stiftede familie med en brasiliansk pige, og fandt arbejde i haverne i Costa del Sols urbanización’er.
Spanien har frygtsomt tilsluttet sig den internationale koalition mod kalifatet i Irak, der ligesom kompagnonen og rivalen al-Qaeda truer med at sprede den islamiske terror til resten af verden.
Urininkontinens er som oftest forbundet med kvinder, der har født eller kvinder oppe i alderen, men det er faktisk et stort problem for mange både mænd og kvinder og i alle aldre.
Restaurant La Chispas ejere er vendt friske tilbage efter sommerferien, og der er sket en del fornyelser i restauranten.
Jeg fik 1 års orlov fra min post som bestyrelsesformand i en højskoleforening og gik i skriveeksil på Gran Canaria for at skrive på en roman. Da jeg på et tidspunkt fik behov for en lille ferie, besøgte jeg nogle gamle venner på Solkysten/Málaga, hvor jeg aldrig tidligere havde været. Dette gav mig så anledning til at skrive denne lille beretning om mine indtryk og oplevelser
Maleren Ole Gahms Henriksen har hele sin karriere været på en rejse fra det mere naturtro over det fortællende til et minimalt udtryk. Rejsen er foregået via grafik, akvarel, pastel og maleri, men endemålet har været det samme, nemlig at finde det mest kraftfulde med det simpleste udtryk
Katalonien ventede til den 19. september - dagen efter folkeafstemningen om et uafhængigt Skotland - med at slynge sin egen udfordring i hovedet på Spanien.
Den nye Alfa Romeo Giulietta QV er sprængfyldt med saft og kraft fra en nyudviklet motor i aluminium, en hurtig TCT dobbeltkoblingsgearkasse og med nye lækre designdetaljer.
Torsdag den 18. september holdt den nye gourmet ostebar og delikatesse Mr. Rohs en præsentation i de kunstneriske lokaler i Fuengirola.
Statsminister Mariano Rajoy meddelte i september, at justitsminister Alberto Ruiz-Gallardóns omstridte forslag til abortlov er trukket tilbage, og få timer senere havde han ministerens afskedsbegæring liggende på sit skrivebord.
Hunde og katte er også sårbare over for røg
Inden for en uge mistede Spanien to af sine vigtigste erhvervsledere. Den 9. september døde Emilio Botín, direktør i eurozonens største pengeinstitut Banco Santander, og den 14. september døde Isidoro Álvarez, som gennem et kvart århundrede havde ledet Europas største stormagasin El Corte Inglés. Begge var 79, men aktive til det sidste.
Hvordan kan vi ende der, når vi nu egentlig vil hinanden så meget?
Ingen af os har nogen garanti mod at blive syge, men vi kan selv gøre en del for at mindske risikoen for influenza og forkølelse. God håndhygiejne er vigtig, men med selen og zink kan du også give dit immunforsvar et boost

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal