Solkysten
AAEstates
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
November 2014
SOLKYSTEN - November 2014
Vi er designet til at bevæge os – ikke til stillesiddende virke foran computer, TV eller tablets i mange timer hver dag. Børn bevæger sig frit rundt, leger og undersøger, når de kan.
Så kortfattet og dramatisk beskriver EU-skattekommissær Algirdes Semeta den netop opnåede enighed i de 28 EU-lande om helt at lukke for muligheden for diskrete konti i andre EU-lande.
General Torrijos og hans martyrer mindes med et historisk teater på stranden i Mijas
Thomas Rydberg skriver om baggrunden for sin nye vinbog, der kommer på gaden i november
Hipódromo Costa del Sol har genåbnet dørene med en ny aktivitet
Hvis du ikke bor fast i Spanien, men ejer feriebolig her, skal du inden udgangen af december måned afregne Ikke-Resident skat for skatteåret 2013.
Hvor er vi forkælede med masser af sol her nede i det sydspanske.
Nervekrigen fortsætter op til søndag den 9. november, hvor autonomregeringen i Katalonien har bebudet en vejledende folkeafstemning om en uafhængig stat.
Danskerklubben Los Daneses har afviklet klubmesterskaber den 2. og 3. oktober på Miraflores Golf.
Tapas ud over de sædvanlige og velsmagende retter er blot noget af det Nathaniel Seyffers tilbyder i sin restaurant, som har været åben i lidt over et år
Tirsdag den 4. november giver Johnny Reimar sin første officielle koncert. Den finder sted i Den danske klub i Torre del Mar
Den 6. oktober kom Spanien i alarmtilstand, da Europas første tilfælde af ebola-smitte blev konstateret i Madrid.
Vitafakta Health Clinic har i over 25 år fokuseret på sund levevis og livskvalitet.
Mere end 2.500 mennesker dukkede op til Mijas’ Venskabsdag med Danmark lørdag den 4. oktober i Mijas Pueblo, som blev arrangeret af kommunens Udlændingeafdeling.
Månedsmatchen blev spillet fredag den 17. oktober og var samtidig kvalifikationsrunde til årets klubmesterskaber, som blev spillet lørdag den 18. oktober.
Hos Centro Belleza i Centro Idea har Brenda Holman i mange år behandlet fodlidelser. Brenda fortæller tit sine patienter, hvor vigtig den korrekte pleje er, men er problemet opstået, bekæmper hun ligtorne, hård hud, nedgroede negle m.m.
Flere og flere mennesker i hele verden lever længere, og mange bliver omkring de 100 år.
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal