Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
December 2014
SOLKYSTEN - December 2014
Korruptionsskandalerne overvælder regeringspartiet, men hele det etablerede politiske system er under mistanke
Det spørgsmål har jeg stillet mig selv efter at have erfaret, at den tidligere direktør for Københavns Skattevæsen, Erling Andersen, (SkatteErling) er blevet degraderet fra sin seneste stilling som medlem af direktionen i Skat.dk.
Nu er vi kommet ind i december måned, og alle festerne er ved at være godt i gang.
Mange patienter henvender sig for at få taget ”hele striben af blodprøver”, og regner så med at være dækket ind, hvad de end måtte fejle.
Eksperter mener, at marcipanen stammer fra Orienten og er over 1000 år gammel.
Hvordan forbereder vi os bedst muligt til at komme helskindet igennem den søde julemåned, hvor der traditionelt bydes på alskens mad og søde sager.
Kraniosakral-terapi er en meget blid, men dybtgående manuel behandlingsform, som alle kan have gavn af - både børn og voksne.
I slutningen af november genåbnede den kendte restaurant La Capucine på Mijas-vejen.
”Casa de los Navajas” har åbnet dørene efter restaureringen
Klubben holdt sin årlige Generalforsamling den 19. november 2014 i Miraflores Golf.
Der er ikke noget bedre end at forkæle sin krop, når den er under et større pres end normalt - f.eks. ved en gravidtet.
I stedet for at male husets ydervægge hvert fjerde eller femte år, kan du nøjes med at gøre det hvert 15. år, hvis du benytter Noneedtopaint.
Krisetider er blomstringstider for protestpartier, og med en generation af unge marginerede som følge af Europas højeste arbejdsløshed var jordbunden gødet i Spanien.
Alletiders julegave til golfspilleren er Solkystens nye teetime kort som giver dig 50 pct. rabat på flere hundrede golfbaner i Spanien, Danmark, Sverige og Tyskland.
Skræmmende nye tal afslører, at en trediedel af alle hoftebrud på verdensplan rammer mænd, og helt op til 37 pct. af disse mænd dør inden for et år efter bruddet på grund af komplikationer. Det er vigtigt at opbygge og vedligeholde stærke knogler hele livet, og et godt calcium-præparat bør være en del af den samlede plan
Hos Marisa og Robert i Calahonda nød vi internationale retter, som var en fryd for både øjet og ganen
Efter den succesfulde åbning i Sotogrande og Puerto Banús har ejeren, Dejan Milojevic, for nylig åbnet en ny Trattoria Portobello i Fuengirola.
Der var udsolgt til Costa Events’ koncert med Johnny Reimar, som blev holdt i den danske klub i Torre del Mar den 4. november.

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal