Solkysten
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Maj 2015
SOLKYSTEN - Maj 2015
Málaga er blevet et besøg værd, og denne artikel er den første i en ny artikelserie, hvor vi præsenterer læserne for ti af byens interessante steder.
Mona Davidsen sætter tempoet en smule ned efter at være fyldt 60 år. April blev en begivenhedsrig måned for Mona Davidsen, som både kunne fejre firmaets 15 års jubilæum og sin 60 års fødselsdag.
Socialistpartiet PSOE’s store korruptionsskandale, ERE-sagen, er efter mange års efterforskning ved at indhente de øverst politisk ansvarlige.
Marisa Moreno Castillo ønsker at hjælpe med at formidle kontakter. Danmarks nye konsul i Málaga er den spanske advokat Marisa Moreno Castillo, som tiltræder posten i disse dage.
I Skjoldungernes Land glider natur og kulturhistorie ud i et. For godt en måned siden indviedes Danmarks fjerde nationalpark, og den har uden tvivl ret til titlen, for det var her at nationens vugge stod.
På en cykeltur kommer du ud, hvor freden sænker sig og byens travlhed glemmes. Du oplever landskabet i et roligt tempo, hvor sanserne kan følge med, og lægger mærke til alle de små oplevelser ...
Inspiration til din ferie i Danmark. Er du til musik, kunst, madoplevelser, højskole kurser...
Flere og flere danskere bruger en uge eller to af deres ferie på Vestjyllands Højskole. Det er nemlig både ferie og dannelse.
Går du og døjer med smerter i ryggen, måske med udstrålende smerter ned i benet? Eller har du smerter i nakkeregionen, måske med udstrålende smerter til armen?
Prøv disse lækre tacos, men med hvid fisk. Nem at tilberede til sommerfesten eller en let aftensmad.
Club de Golf Dinamarca holdt sin april match på San Roque fredag d. 17. april med Jyske Bank Gibraltar som sponsor.
KONKURRENCE - Vind et gratis abonnement på HouseSitMatch og få kæledyr og hus passet mens du der på ferie
Club Danés fastholdt traditionen, da den lørdag den 28. marts holdt sin årlige messe. En mulighed for at lokale danske virksomheder og foreninger kunne mødes med først og fremmest fastboende landsmænd.
Nationalmuseet har i anledning af 75-års fødselsdagen skænket Dronning Margrethe et portræt, som dronningen selv afslørede den 14. april.
Danskerklubben Los Daneses i Miraflores Golfklub afvikler hver torsdag match for 48 danskere, og den sidste torsdag i hver måned sin månedsmatch med fælles spisning og præmieoverrækkelse i restauranten.
Til sommer åbner selskabet ”Especialistas Veterinarios de Andalucia” et af Spaniens bedste dyrehospitaler i Mijas Costa.
En ung, uerfaren og nytiltrådt skatteminister, Benny Engelbrecht, mener at have fundet et ”skattehul”, som han omgående vil have stoppet.
En dame på 80 år henvendte sig i klinikken med fordøjelsesproblemer. I mange år havde hun lidt af irriteret tyktarm, spiserørsbrok og -katar af den type, der kan udvikle sig til cancer.
”Det går godt, men I kan sagtens gøre det meget bedre”. Sådan lød et fast mantra, da det årlige GastroMarketing-seminar foretog et kritisk eftersyn af Málagas restaurantindustri.
Der var gode, spændende vine og lækre tapas på bordet hos Café La Vida til de to vinsmagninger i marts måned.

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal