Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
Juni 2015
SOLKYSTEN - Juni 2015
Tre danskere har kastet sig ud i et unikt projekt i Manilva
Det romerske teater og de to araberborge er byens ældste monumenter
Det er ved at være sommer og tid til udendørsaktiviteter. Her på redaktionen vil vi gerne give jer nogle gode ideer til lidt sjov med børnene
Magasinet Solkysten var til stede ved den officielle præsentation af den nye danske konsul i Málaga den 15. maj på Advokatskolen (Illustre Colegio de Abogados).
Den danskejede møbelkæde Loft & Roomers har fået stor succes i Spanien og ifølge forretningens daglige leder Kenth Boutrup ligger nøglen i serviceniveauet
Club de Golf Dinamarca spillede maj måneds matchen på Golf Guadalminas sydbane. BoConcept og Viggo Bjørn var sponsorer for klubben på dagen.
Efterfølgende kommer forklaringen på, hvordan skatteminister Benny Engelbrecht fandt et ”skattehul”; det skattehul, der var anledningen til, at han ændrede lovgivningen ...
Claude Bali er netop vendt hjem efter en seks måneders rejse til Bali, og med sig har han et væld af kunsthåndværk og møbler, som nu skal sælges i hans butik Deco-Home på Mijas-vejen.
Andalusiens vanskeligheder ved regeringsdannelsen kan gentage sig mange steder i den kommende tid
Solkystens mangeårige kulturredaktør Preben Rasmussen er sovet stille ind den 21.4 i Århus. Han blev 89 år.
Har du en ny eller gammel skade der gør, at du har nedsat bevægelighed i et led, og oplever du måske oven i købet smerte i forbindelse med, at du bevæger leddet, så læs med her!
Pensionister med bopæl i Spanien, som modtager pension fra et andet land tilkendt på baggrund af en permanent invaliditet, kan under visse omstændigheder blive fritaget...
Nikki Beach Marbella har nu startet sin 12. sommersæson, og det trækker kendis’er fra hele verden til byen. Den eksklusive klub genåbnede sidste år efter en omfattende renovering og udvidelse, der bl.a. har resulteret i et nyt, stilfyldt pool-område.
Det mest bemærkelsesværdige ved byrådsvalget den 24. maj var Podemos’ triumfer i Spaniens største byer Madrid og Barcelona.
De fleste har prøvet at have ømme muskler efter hård træning. Disse syreophobninger forsvinder efter et par dage, når balancen er genoprettet.
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal