Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
Juli 2015
SOLKYSTEN - Juli 2015
Calle Larios var et privat bysaneringsprojekt af en af byens matadorer
Madrids og Barcelonas nye borgmestre skal omsætte venstrefløjens teorier til praktisk politik
Vino Mío i Málagas historiske centrum har avantgardekunst på væggene, ægte flamenco på gulvet og god mad fra hele verden på bordet
Allerede som 6-årige blev Michelle udtaget som Andalusiens repræsentant til de spanske mesterskaber i karate. En stor præstation for en pige, der har dyrket sporten i knap to år
Forskellige organisationer har sat sig i bevægelse for at gøre byen mere spændende
Måske har du besøgt de følgende steder eller måske vil du gense dem ... de er ihvert fald et besøg værd .. eller to
Den 28. maj havde ægteskabet Loix, som siden 2011 ejer restaurant El Rancho Grill, inviteret medierne til en præsentation af deres nye Cuvée Privée vine samt en prøvesmagning af flere kreationer.
Málagas ”Hammam Al Ándalus” er Spaniens største arabiske badstue
Emilia-Romagna er kun en enkelt af Italiens tyve regioner, men den har ydet et vigtigt bidrag til landets omdømme.
At købe fast ejendom – uanset om det er ferie- eller helårsbolig – er en stor beslutning.
Samtidig med at fejre sit første år på tronen traf Kong Felipe VI en vanskelig beslutning, idet han fratog søsteren Infanta Cristina titlen som hertuginde af Palma.
Marbella kommune vil med bistand af andre institutioner indrette en kommunal golfskole i San Pedro Alcántara.
Under overværelse af et par hundrede inviterede gæster åbnede Palmyra sine døre i slutningen af maj. Kendte politikere og Marbellas jet-set blev underholdt af bandet Petiswing og teatergruppen Mandrágora, som fik smilene frem under deres forskellige gags.
Åh, hvor har jeg glædet mig mange gange, når det kommer løfter om et besøg fra familie og venner. Der er en masse forventninger på begge sider. Og så alle disse så uudtalte forhåbninger....
Tex-Mex restauranten Bizzon i Arroyo de la Miel er det perfekte frokoststed for børnefamilier.
Du føler dig som Tarzan i Aventura Amazonia Marbella, men Tarzan med sikkerhedsline. Det er ikke farligt at svinge sig mellem trætoppene i denne skov ned til stranden, ...
Vil du have en rigtig sjov dag med børnene eller samle en gruppe venner til en anderledes oplevelse, skulle du prøve en af de mange chokolade workshops hos Mayan Monkey Mijas.
Bioparc i Fuengirola er en zoo uden barrierer mellem dyr og mennesker
Golf og tennis udgør en meget stor del af den sport, der dyrkes på Solkysten.
Plácido Domingo er en af nyhederne på dette års udgave af Costa del Sols store sommerfestival Starlite, og det var på tide at den store tenor debuterede.
Kierkegaard-kongressen på Granadas Universitet samlede i anden halvdel af maj et halvt hundrede deltagere til foredragene med 14 forskere fra fem forskellige lande.
Badehotellet syder og bobler, onkel Knud holder 80 års fødselsdag. Vi synger og danser med fødselaren, der sagtens kunne have forsat den ganske nat.

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal