Solkysten
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
September 2015
SOLKYSTEN - September 2015
Katedralbyggeriet startede i middelalderen og blev aldrig helt færdigt, men nu mangler der ”kun” 70 år
Fysioterapeut og indehaver af Centro Sanum er tilbage på arbejdet efter overstået barsel den 7. september.
Få bugt med husstøvsmiderne i din sengemadras, sofaen eller tæpperne efter den fugtige, varme sommer, hvor de rigtig trives.
Den nye skatteminister (V), Karsten Lauritzen, er ikke bange for at stikke hånden i en hvepserede.
For de personer der ikke bor fast i Spanien, men ejer feriebolig her, er det nu tid at afregne ikke-residentskat (svarende til dansk ejendomsværdiskat) for år 2014.
Er din læge begyndt at kommentere din livsstil og måske dit helbred? I har måske haft en snak om risikoen for at udvikle livsstilssygdomme?
Andre kirker som er værd at besøge i Málaga centrum
Antigua Casa de Guardia er den sidste som holder de gamle traditioner i live
Sprøde pølser og en wienerschnitzel, der dækker hele tallerkenen, finder du i Fuengirolas tyske restaurant Ku’Damm, som snart kan fejre 30 års jubilæum
Celicioso er Puente Romano Beach & Spa Resorts nyeste restaurant og specielt for denne niende restuarant er de glutenfri retter på menukortet.
Sommeren syder, og denne gang er rejsebrevet fra Lake Como i Norditalien. Jeg er inviteret til Ti Sana Spa sammen med Dr. Young fra Ph Miracle Center i Californien.
Hvem ønsker ikke at blive lyttet til når parforholdet driller? Det skorter ikke på velmenende råd fra venner, familie og kollegaer, når parforholdet skranter.
Der bliver tit diskuteret blandt danskerne, hvilken side af kysten er den bedste at bo på. Vi har været en tur østpå og opdaget, at også dette område har både charme og bekvemmeligheder
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal