Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
Januar 2016
SOLKYSTEN - Januar 2016
Europas nye kulturhovedstad San Sebastián bygger sit koncept på landets egne smertelige erfaringer
Strandpromenadens 16 km fører forbi mange oplevelser
Visionen for det nye Campus i Nyborg er klar: Så mange uddannelser som muligt skal bevares i byen. Ved at samle både handelsskoleuddannelser og 10. klasse-center under paraplyen på Nyborg Gymnasium skabes et stærkt og dynamisk uddannelsesmiljø, der er attraktivt for både elever, personale og byen.
Nytåret er vidunderligt. Der er tid til at opsummere julens og sidste års oplevelser og eventyr i en stille stund. 2015 har været et fantastisk år.
Måske tænker du “hvad har Solkysten med det at gøre”, når du læser denne overskrift. Men jeg ser ofte denne udsendelse i TV Charlie, og hver gang undres jeg over, hvad der ville ske, hvis vi hver især fik et synligt panel til at besvare de store problemer eller dilemmaer, der dukker op i vores privatliv.
Vi vil kort, men detaljeret forsøge at forklare ændringerne i beskatningen af spanske civilretlige selskaber (Sociedades Civiles, forkortet SC), som træder i kraft fra januar 2016.
Colonskyl, tarmskyl eller colon hydroterapi henviser alle til forskellige teknikker og procedurer til rensning af tyktarmen (colon) og sigmoid colon (nedre del af tyktarm) af metabolisk affald uden brug af receptpligtig medicin eller andre giftige stoffer.
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal