Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten


BELLIGENHED     PROJECTET     VILLAER     OM OS     KONTAKT
MIJAS-COSTA

 
Byen Mijas, erklæret af historisk-kunstnerisk betydning, strækker sig over bjergskråning af bjerget af samme navn. Den gamle bydel bevarer layoutet af arabisk oprindelse og resterne af sine gamle mure.


Mijas kombinerer charmen ved en typisk bjerglandsby med den kosmopolitiske atmosfære af kysten og sofistikerede golfbane miljø. På  kystlinjen af Mijas Costa, findes der infrastruktur og en bred vifte af fritidsaktiviteter, som omfatter en galopbane, et vandland, og indkøbscentret El Corte Inglés Mijas.
   

Vi er beliggende i Mijas Costa og er en del af de sammenløbende bydele omkring Fuengirola.

 

I Fuengirola udvides tilbuddet med indkøbs- og fritidscenter Miramar.


Mijas Costa og Fuengirola har de bedste strande i Spanien, på grund af sin miljøkvalitet, hvor du kan nyde solen, havet og dens fremragende fisk og skaldyr.

 
GOLF EXCELLENCE
 
     


Vi befinder os placeret i hjertet af den såkaldte VALLE DEL GOLF, en dal designet af golfspillere og naturelskere, området med flest golfbaner i provinsen Malaga, mere end 12 baner, der i blandt  Mijas Golf Club, som ligger i Mijas Golf Urbanisationen, der har to golfbaner med 18 huller hver, Los Lagos og Los Olivos, som har udviklet sig i de seneste årtier, i en af de mest populære anlæg på Costa del Sol, som  er anerkendt på grund af den fremragende tilstand af deres baner på europæisk plan, samt fremragende service.


Los Lagos blev fuldstændig renoveret i 2012, og holder det oprindelige design af Robert Trent Jones. Fremtidige boligejere ejere i Villas Reserva de Golf Mijas vil have mulighed for rabatter i begge felter. Ud over sit gode klima, med en meget behagelig temperatur takket være dets nærhed til Middelhavet, er Mijas en af de byer der er bedst egnedt til ; golf udvikling og implementering af spille strategier, udover at tilbyde en bred vifte af turisme og alle former for tjenester.
 
 
BELLIGENHED
 
       

Parcellerne har en privilegeret enklave, beliggende i Mijas Golf Urbanisationen, Mijas Costa, Costa del Sol, Malaga, ligger i et roligt beboelsesområde i hvor udvalgte private urbaniserings udvikling med en fantastisk udsigt over golf banerne . Kun 3,5 km fra de storslåede strande i Fuengirola og La Cala de Mijas, 15 minutter fra Marbella og Malaga International Airport.


Her nyder du det bedste klima på den nordlige halvkugle, og imødekommende befolkning, et storslået køkken, alt sammen med infrastrukturer, fritid og underholdning,  forhindre kedsomhed.

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal