Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Læs Solkysten


BELLIGENHED     PROJECTET     VILLAER     OM OS     KONTAKT
 


EXCLOSIV I DESIGN, KVALITET, KOMFORT OG PRIS.


Projektet Reserve Mijas Golf, er designet til folk, der ønsker at finde et hus med stor stil, der er komfortabel, praktisk, elegant og til en fremragende pris i forhold til dens høje kvalitet, takket være den selvpromoverende organisering, vi projicerer, styre udviklingen og opførelsen af villaerne.
 


 
La Reserva de Mijas Golf, er designet som åbne og minimalistiske huse med en moderne stil, efter den seneste markedsudvikling, med et arkitektonisk stil, der blander elegance med den nyeste teknologi, er tilpasset til det naturlige miljø og golfbaner, i omgivelserne.  Vi har skabte et hus layout der er praktisk, frisk, naturlig og stilfuld, gennem rum med store glasarealer, der der tillader særligt udnyttelse af Costa del Sol’s naturlige lys, oplysende og  livgivende til de indvendige rum for en større følelse af komfort og elegance. Vi anvender et højt niveau og fremragende kvalitet af materialer i opførelsen af villaer der giver maksimal fleksibilitet valgfrihed  mellem  åbne, eller lukket køkken. 


Ved hjælp af skydedøre, der kan foldes i begge ender, kan spisestue og opholdsstue sluttes sammen med  den overdækkede porch, hvorved der skabes et stort åbent rum med søjler, som giver adgang til poolen og haven, og  opnå en meget smukt visuelt effekt, med en ekstraordinær æstetik.

     Der projekteres fire typer af villaer, vi kalder dem: BIRDIE, tre soveværelser, et i stueetagen og to på første sal, alle med badeværelser en suite, med dobbelt højde stue; EAGLE tre soveværelser, et i stueetagen og to på første sal, alle med eget badeværelse, med haven inde i huset; ALBATROSS for 3/4 soveværelser, og FAIRWAY for 3/4 soveværelser, med have inde i huset og stue med dobbelt højde; som alle er beliggende i 23 individuelle parceller med et privat område på 800 m2 til 1200 m2, med privat pool i hvert plot og to parkeringspladser inden for, placeret under en pergola.


Gennemførelsen af hver type Villa, i hver sit parcell, er der omhyggeligt sørget for at optimere udsyn, funktionalitet og privatliv.
 
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal